Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va merge la parada militara dedicata Zilei Unirii de la Alba Iulia

Antena3 Antena3,
Presedintele ales, Klaus Iohannis, va merge la parada militara dedicata Zilei Unirii de la Alba Iulia

Romanii se pregatesc pentru marea parada militara dedicata Zilei Unirii si la Alba Iulia. Acolo va ajunge si presedintele ales, Klaus Iohannis. 1 decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am. continuă pe Antena3

Presedintele ales Klaus Iohannis, mesaj catre romani cu ocazia Sfantului Andrei (FOTO)

Presedintele ales Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj romanilor cu ocazia sarbatorii SfantuluiAndrei, mesajul fiind transmis pe pagina de Facebook a acestuia. Astazi, romanii se bucura pentru cei care.

Cum sarbatoresc romanii 96 de ani de la Marea Unire, programul evenimentelor din tara. Presedintele ales Klaus Iohannis, asteptat la Alba Iulia

Data de 1 Decembrie, Ziua Nationala, va fi sarbatorita de romani prin deja obisnuitele depuneri de coroane, fasole cu carnati, parade militare, concerte folclorice, dar si retrageri cu torte.

Ciprian Marica le ofera Simonei Halep si presedintelui ales Klaus Iohannis cate un tricou al nationalei (FOTO)

Atacantul Ciprian Marica a postat, luni, un mesaj pe pagina sa de Facebook in care anunta ca le ofera de Ziua Nationala a Romaniei jucatoarei de tenis Simona Halep si presedintelui ales Klaus Iohannis cate.

Marica le ofera Simonei Halep si presedintelui ales Klaus Iohannis cate un tricou al nationalei

Atacantul Ciprian Marica a postat, luni, un mesaj pe pagina sa de Facebook in care anunta ca le ofera de Ziua Nationala a Romaniei jucatoarei de tenis Simona Halep si presedintelui ales Klaus Iohannis cate un.

Programul presedintelui ales Klaus Iohannis la Alba Iulia in 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, va sta circa patru ore in ziua de 1 decembrie la Alba Iulia. Iohannis va participa la doua momente solemne ale manifestarilor, la parada militara si va acorda interviuri unor posturi TV straine.

Klaus Iohannis, la Alba Iulia: Ziua de astazi este cel mai bun prilej pentru a vedea care sunt marile noastre restante

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, la Alba Iulia, in cadrul festivitatilor organizate de Ziua Nationala, ca in calitate de presedinte al Romaniei isi propune redescoperirea, impreuna, a ideii de unitate nationala.

Peste 500 de persoane participa la manifestarile de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale. Iohannis, asteptat la parada militara

Update 10. 57- Aproximativ 500 de persoane participa, luni, la deschiderea manifestarilor de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale, la eveniment fiind asteptat si presedintele ales Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis, la manifestarile de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale. Peste 500 de persoane participa la parada

Update 12. 30 - Presedintele ales Klaus Iohannis a vorbit, luni, la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Nationale, despre valorile nationale, obiectivele tarii noastre si, in final, despre o Romanie.

Klaus Iohannis a felicitat PLDM, PL, PDM, dupa alegerile din Republica Moldova: Le revine raspunderea de a continua drumul Republicii Moldova catre Europa unita

Presedintele ales Klaus Iohannis a felicitat PLDM, PL ,PDM din Republica Moldova dupa alegerile parlamentare, mentionand ca acestor partide le revine raspunderea de a continua, intr-un ritm inca mai dinamic,.

Klaus Iohannis: Alegerile din Moldova arata ca majoritatea electoratului doreste o continuare accelerata a parcursului european al tarii

Presedintele ales Klaus Iohannis afirma, intr-un comunicat de presa, ca rezultatul alegerilor din Republica Moldova este limpede: electoratul isi doreste un guvern reformist, decis sa continue efortul de modernizare in sens european a Republicii Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )