Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis, interviu in presa internationala. Ce a declarat presedintele despre Romania si spatiul Schengen

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, interviu in presa internationala. Ce a declarat presedintele despre Romania si spatiul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu publicatiei The European Times in care a declarat ca Romania actioneaza ca si cum ar fi deja membra a zonei Schengen. Presedintele roman a mai precizat ca. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, interviu in presa straina: Romanii din diaspora sunt ambasadorii tarii noastre. Prin munca lor, ei construiesc imaginea si prestigiul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit in cadrul unui interviu pentru agentia de presa The European Times despre situatia economica a Romaniei, despre diaspora, dar si de intrarea in spatiul Schengen.

Klaus Iohannis: cresterea salariilor ministrilor, inteleapta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca intentia guvernuluI de a majora salariile ministrilor este inteleapta, cu bataie lunga si se poate incadra la categoria prevenirea coruptiei.

Klaus Iohannis si Nicolae Timofti se intalnesc marti la Suceava. Vor discuta probleme de securitate

Presedintele Nicolae Timofti se va intalni, marti, la Suceava, cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, cei doi oficiali urmand sa sustina o declaratie de presa comuna la Universitatea Stefan cel Mare, informeaza. Cei doi sefi de stat vor discuta despre securitatea Republicii Moldova in contextul situatiei din regiune.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la Cina de Iftar: Valorile si traditia musulmana, o contributie de neinlocuit la bogatia etnica si religioasa a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la traditionala Cina de Iftar, unde s-a intalnit cu reprezentantii comunitatii musulmane. Iohannis a declarat ca statul roman respecta acest cult. Privesc part.

Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe ministrul italian al Afacerilor Externe, Paolo Gentiloni

Ministrul italian al Afacerilor Externe, Paolo Gentiloni, a fost primit joi la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. in cadrul.

Mesajul postat de Klaus Iohannis pe Facebook. Sper ca intelepciunea politica si economica va prima

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe Facebook in care a declarat ca spera ca se vor gasi solutii pentru viitorul european al Greciei. Presedintele a mai precizat ca este important pentru toate.

Ce spune Klaus Iohannis despre comunitatea musulmana din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi, la Hotel Marriott, cu ocazia participarii la cina Iftar, care marcheaza postul cel mare al musulmanilor, ca membrii comunitatii musulmane din Romania impartasesc aceleasi aspiratii comune, printre care proiectul european si angajamentul nord-atlantic.

Klaus Iohannis: Alegerile locale din Republica Moldova arata sprijinul pentru fortele pro-europene

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, marti, dupa discutiile pe care le-avut cu omologul sau moldovean Nicolae Timofti, ca saluta rezultatul alegerilor locale din Republica Moldova care reconfirma sprijinul pentru fortele pro-europene.

intrevedere intre Klaus Iohannis si Nicolae Timofti. Ce au discutat cei doi sefi de stat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul conferintei comune cuomologul moldovean, Nicolae Timofti, ca Moldova poate conta pe sprijinul neconditionat al Romaniei, in ceea ce priveste aderararea la Uniunea Europeana.

Presedintele cipriot, Nicos Anastasiades, l-a invitat pe Klaus Iohannis sa viziteze Ciprul

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de omologul sau cipriot sa viziteze Ciprul, informeaza Famagusta Gazette in editia electronica. Invitatia de a vizita Nicosia pentru presedintele Romaniei, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )