Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, intrebat daca isi mentine promisiunea de a-l numi pe Catalin Predoiu premier din partea PNL: Sigur ca da

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, intrebat daca isi mentine promisiunea de a-l numi pe Catalin Predoiu premier din partea PNL: Sigur ca da

Klaus Iohannis a raspuns cu formula Sigur ca da cand un ziarist l-a intrebat in conferinta de presa de luni daca isi mentine promisiunea de a-l numi pe Catalin Predoiu premier din partea PNL in cazul in care liberalii vor putea forma o majoritate in Parlament. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Romania nu este inca pregatita pentru o institutie a Primei Doamne (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ]n cadrul conferinei de presa, desfasurata luni, ca isi mentine parerea referitoare la institutia primei doamne, spunand ca Romania nu este pregatita pentru un.

Klaus Iohannis: Prima Doamna exista, e sotia mea, Carmen. Dar nu cred ca trebuie institutionalizata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca Prima Doamna nu trebuie institutionalizata. Intrebat de un ziarist in conferinta de presa daca a luat o decizie in privinta institutiei Primei Doamne, Iohannis a spus zambind ca prima doamna exista, e sotia mea, Carmen, dar a adaugat ca nu cred ca trebuie instituionalizata.

SURSE Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu Daniel Horodniceanu, propus la sefia DIICOT/ Procurorul a dorit un selfie la finalul intrevederii, presedintele l-a refuzat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti dimineata, la palatul Cotroceni, cu procurorul iesean, Daniel Horodniceanu, propus de ministrul justitiei la sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Potrivit acestora, procurorul Horodniceanu ar fi cerut la sfarsitul intalnirii sa faca un selfie cu seful statului, insa acesta l-ar fi refuzat atragandu-i atentia ca participa la o intalnire oficiala. O decizie referitoare la numirea procurorului Horodniceanu la sefia DIICOT este asteptata saptamana viitoare. UPDATE: Intrebat de HotNews. ro daca s-a intalnit marti cu presedintele Iohannis, procurorul Horodniceanu a declarat ca nu doreste sa faca nici un fel de comentarii.

Catalin Harnagea, intrebare pentru Klaus Iohannis: Daca excludem clasa politica, e de acord sa se schimbe Codul Penal?

Fostul sef al SIE, Catalin Harnagea, a spus luni, la Subiectiv, ca ar fi avut o intrebare pentru Klaus Iohannis, legata de opozitia sa fata de schimbarea Codului Penal. Daca am exclude clasa politica, ar fi.

Klaus Iohannis: Relatia cu Ponta este una institutionala, chiar daca a suferit schimbari tot institutionala e (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni in cadrul conferintei de presa si despre relatia sa cu Victor Ponta, despre care a declarat ca este una institutionala. Relatia este, asa cum am definit-o din.

Klaus Iohannis: NU pot sa accept ca parlamentarii sa faca MODIFICARI la codurile penale in INTERESUL LOR

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, luni, ca nu este de acord cu modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala deoarece, considera seful statului, ca acestea sunt acte normative noi si trebuie lasate sa functioneze un timp si ca el nu va accepta ca parlamentarii sa faca modificari in interesul lor. Daca vor ajunge la promulgare, le voi respinge.

Klaus Iohannis, despre Codul penal si Codul de Procedura penala: Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu / Nu intentionez sa sesizez Curtea Constitutionala pe Codul Silvic. Taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni tentativele de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, aratand ca acestea sunt acte normative noi si ca acestea trebuie sa functioneze un timp inainte de a vedea daca necesita modificari. Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu, a declarat seful statului. Referindu-se la scandalul Codului Silvic, Iohannis a precizat ca nu intentioneaza sa sesizeze Curtea Constitutionala pe aceasta tema, aratandu-se totodata dezamagit de faptul ca o chestiune sesizata de el, si anume cota de 30%, care, potrivit presedintelui, deschide posibilitatea defrisarilor necontrolate pe suprafete mai mici de 10 ha astfel incat aproape un milion de hectare pot fi defrisate fara nici un fel de analiza prealabila, a fost foarte putin discutata in spatiul public. Seful statului a reiterat faptul ca, in opinia sa, taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat la siguranta nationala.

Ponta isi mentine acuzatiile la adresa unei doamne deputat, fost ministru PNL pe tema Schweighofer

Aflat in vizita, sambata, 16 mai, la Targu Jiu, premierul Victor Ponta a declarat ca isi mentine acuzatiile la adresa unei doamne deputat, fost ministru, de la PNL care s-a intalnit cu firma austriaca Schweighofer pentru Codul Silvic si promoveaza in Parlament interesele unei firme private, precizand din nou ca are date in acest sens.

Victor Ponta isi mentine acuzatiile la adresa unei doamne deputat, fost ministru PNL pe tema Schweighofer

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi mentine acuzatiile la adresa unei doamne deputat, fost ministru, de la PNL care s-a intalnit cu firma austriaca Schweighofer pentru Codul Silvic si promoveaza in Parlament interesele unei firme private, precizand din nou ca are date in acest sens, scrie Mediafax.

Scandalul Schweighofer: Ponta isi mentine acuzatiile la adresa unui fost ministru PNL

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi mentine acuzatiile la adresa unei doamne deputat, fost ministru, de la PNL care s-a intalnit cu firma austriaca Schweighofer pentru Codul Silvic si promoveaza in Parlament interesele unei firme private, precizand din nou ca are date in acest sens.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )