Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis: Romania nu este inca pregatita pentru o institutie a Primei Doamne (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Romania nu este inca pregatita pentru o institutie a Primei Doamne (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ]n cadrul conferinei de presa, desfasurata luni, ca isi mentine parerea referitoare la institutia primei doamne, spunand ca Romania nu este pregatita pentru un. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis: Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Roma, ca Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun si apreciaza in mod deosebit viziunea Sanctitatii Sale, Papa Francisc, despre nevoia de.

Klaus Iohannis: Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Roma, ca Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun si apreciaza in mod deosebit viziunea Sanctitatii Sale, Papa Francisc, despre nevoia de a crea mai multa solidaritate, mai mult dialog in societate, precum si despre urgenta combaterii plagilor care afecteaza lumea contemporana, noteaza Agerpres.

Robert Turcescu: Doar 18 secunde din interviul cu Klaus Iohannis au fost difuzate de televiziunea publica germana ARD. Interviul integral, doar pe internet. / Iohannis: Departamentul de Comunicare Publica o sa va lamureasca integral

Televiziunea publica germana ARD a difuzat duminica, 17 mai, o secventa de 18 secunde din interviul de 36 de minute realizat de Susanne Glass cu presedintele Romaniei, in cadrul unui material de aproape sase minute despre coruptia din Romania. Interviul integral, care are durata de 36 de minute, poate fi vazut doar pe internet, semnaleaza Robert Turcescu pe site-ul sau. Departamentul de Comunicare publica al Administratiei Prezidentiale anuntase, duminica, printr-un sms catre jurnalistii acreditati, ca Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru Televiziunea Publica Germana ARD care va fi difuzat duminica 17 mai a. c. , in intervalul 12-12.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis prefera interviurile luate de straini, pentru ca acestea il scutesc de intrebari incomode

Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu televiziunii publice din Germania, din care au aparut fragmente si in presa romaneasca. Despre acest interviu, jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca Iohannis a.

Cercetatorii ii cer ajutorul lui Klaus Iohannis: Blocarea cercetarii este o deficienta grosolana a guvernarii

Comunitatea stiintifica ii cere presedintelui sa intervina in solutionarea problemelor din cercetare. Intr-o scrisoare deschisa adresata lui Iohannis, Asociatia Ad Astra anunta ca, de un an, guvernul nu a mai organizat competitii de proiecte in cercetare, situatie care se adauga la faptul ca finantarile anterioare au fost reduse discretionar. Ignorarea acestei situatii ar avea efecte dezastruoase asupra capacitatii defensive ale tarii, avertizeaza cercetatorii. Mihai Miclaus, membru in consiliul director Ad Astra, a explicat pentru HotNews. ro ca 25% din banii alocati de guvern cercetarii sunt distribuiti prin aceste competitii, acum blocate. Distribuirea este realizata de UEFISCDI - institutie pe care senatul doreste sa o desfiinteze.

Mircea Badea: Klaus Iohannis vrea sa fie in continuare arestari in Romania doar pe baza de suspiciune, nu pe baza de indicii

Mircea Badea a comentatdeclaratia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Presedintele a spus ca nu este de acord cu aceste modificari.

Klaus Iohannis: Noul sef SIE va fi nominalizat la momentul potrivit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa ca nu a stabilit inca cine va prelua sefia Serviciului de Informatii Externe. Voi face o nominalizare la momentul potrivit, a.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu vreau sa sesisez CCR pe tema Codului Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni,, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are de gand sa sesize Curtea Constitutionala pe tema Codului Silvic, atat timp cat inca se poate rezolva situatia.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu vreau sa sesisez CCR pe tema Codului Silvic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are de gand sa sesize Curtea Constitutionala pe tema Codului Silvic, atat timp cat inca se poate rezolva situatia.

Demers la varf al magistratilor la Presedintele Romaniei Klaus Iohannis. AMR solicita ca CSAT sa demareze verificari privind acoperitii din magistratura

Asociatia Magistratilor din Romania considera ca problema acoperitilor din magistratura trebuie solutionata in conformitate cu legea, iar presedintele Klaus Iohannis, in calitatea sa de presedinte al CSAT este chemat.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )