Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis il invita pe Dacian Ciolos sa isi ia un carnet de partid: Dupa alegerile parlamentare vom avea un guvern politic. Ciolos trebuie sa se decida. Dragnea si Tariceanu reactioneaza iritati

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis il invita pe Dacian Ciolos sa isi ia un carnet de partid: Dupa alegerile parlamentare vom avea un guvern politic. Ciolos trebuie sa se decida. Dragnea si Tariceanu reactioneaza iritati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca dupa alegerile parlamentare din acest an nu va mai desemna un premier independent, ci unul care va reprezenta un partid politic. De asemenea, membrii Guvernului vor fi reprezentantii unor partide politice, a precizat seful statului. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu, dupa demisia lui Vasile Blaga: PNL este alaturi de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, reactioneaza dupa ce Vasile Blaga a demisionat din fruntea formatiunii politice ca urmare a inceperii urmaririi penale in cazul sau. Si anunta ca PNL il va.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Dacian Ciolos: Trebuie sa isi declare intentiile de viitor, iar daca vrea sa continue sa spuna cu ce partid simpatizeaza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit in cadrul declaratiilor pe care le-a acordat presei despre viitorul lui Dacian Ciolos, daca acesta va intra in alegeri de partea unui partid sau va ramane.

Dragnea, despre intrarea lui Ciolos intr-un partid pentru a ramane premier: Iohannis sa se abtina de la a se implica in competitia electorala

Presedintele PSD Liviu Dragnea interpreteaza declaratia presedintelui Klaus Iohannis, potrivit careia Dacian Ciolos trebuie sa-si continue proiectele, dar dintr-un partid politic, ca o implicare a sefului statului in competitia electorala.

Klaus Iohannis, presedinte-lucrator. Ce spun analistii despre gestul lui Iohannis de a-l impinge pe Dacian Ciolos in politica

Seful statului i-a cerut premierului sa renunte la eticheta de tehnocrat daca vrea sa ramana la Palatul Victoria si dupa alegerile parlamentare. Analistii politici spun ca Iohannis a inceput sa devina, pe tacute, poresedinte-jucator, in timp ce Dacian Ciolos este vazut drept salvatorul PNL.

Dacian Ciolos ar trebui sa-si continue proiectele; sa se hotarasca repede

ACTUALIZARE 11:40 Iohannis: Nu am vorbit cu Laura Codruta Kovesi; daca doreste, sunt deschis pentru discutie Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca nu a discutat deocamdata cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa autodenuntul lui Sebastian Ghita cu privire la un posibil plagiat in teza de doctorat a acesteia, dar a mentionat ca, daca ea doreste sa ii prezinte punctul sau de vedere, este deschis pentru o intrevedere. *ACTUALIZARE 11:30 Iohannis: PNL a ajuns intr-o situatie complicata; trebuie sa gaseasca o solutie rapida *ACTUALIZARE 11:14 Iohannis: Mesajele anti-justitie ale politicienilor - retrograde; sper sa fie sanctionati de electorat.

Radu Banciu: Dacian Ciolos n-a performat, adica nu a luat Romania din mlastina si a dus-o in Paradis. El a tinut-o mai degraba pe linia de plutire, cu rezultate proaste (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratia presedintelui Klaus Iohannis despre viitorul lui Dacian Ciolos, daca acesta va intra in alegeri de.

Gorghiu: Nu vreau sa se inscrie in PNL Dacian Ciolos, ar avea mult de pierdut

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni seara ca nu vrea ca premierul Dacian Ciolos sa se inscrie in partidul sau pentru ca ar avea multe de pierdut, inclusiv respectul pentru ca ar insemna sa-si incalce cuvantul. Nu l-as mai aprecia pe Dacian Ciolos daca ar intra in PNL acum pentru ca ar insemna sa-si calce cuvantul de onoare, a afirmat Gorghiu la Antena 3, preluata de Mediafax.

Liviu Dragnea: Se pare ca de o buna perioada de timp, Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sussine ca premierul Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa, subliniind ca daca trebuie sa demisioneze din Guvern daca vrea.

Dacian Ciolos, despre cazul politistului Gigina: E firesc ca trebuie sa asculti ordinele sefilor. Dar ordinele sefilor trebuie sa se bazeze pe lege si pe integritate

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, in fata studentilor din anul I ai Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, ca nimeni din Romania nu are dreptul sa ii ceara unui subordonat sa faca altceva decat sa respecte legea.

Cum reseteaza demisia lui Vasile Blaga intreaga strategie PNL pentru alegeri. Fostul presedinte liberal era cel mai mare adversar al ideii ca Dacian Ciolos sa fie sustinut pentru un nou mandat de prim-ministru

Copresedintele liberalilor a demisionat din functie, fiind urmarit penal pentru ca ar fi primit 700. 000 de euro pentru finantarea fostului PDL. Blaga era cel mai puternic adversar al ideii ca Partidul National Liberal sa il sprijine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de premier.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )