Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, presedinte-lucrator. Ce spun analistii despre gestul lui Iohannis de a-l impinge pe Dacian Ciolos in politica

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, presedinte-lucrator. Ce spun analistii despre gestul lui Iohannis de a-l impinge pe Dacian Ciolos in politica

Seful statului i-a cerut premierului sa renunte la eticheta de tehnocrat daca vrea sa ramana la Palatul Victoria si dupa alegerile parlamentare. Analistii politici spun ca Iohannis a inceput sa devina, pe tacute, poresedinte-jucator, in timp ce Dacian Ciolos este vazut drept salvatorul PNL. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a discutat cu seful OMV Petrom despre explorarea zacamintelor de hidrocarburi din Marea Neagra

Presedintele Klaus Iohannis s-a intanit astazi cu o delegatie a OMV Petrom, condusa de directorul general Rainer Seele, in care s-a dezbatut inclusive subiectul zacamintelor de hidrocarburi din Marea Neagra.

Klaus Iohannis primeste, miercuri, premiul Hermann Ehlers pentru sprijinirea statului de drept si a luptei anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis va primi, miercuri, la Kiel, premiul Hermann Ehlers 2016, acordat de Fundatia care poarta numele fostului presedinte al Parlamentului Germaniei, pentru sprijinirea statului de drept si a luptei anticoruptie, premiu despre care Iohannis a spus ca il considera ca un premiu acordat Romaniei, transmite News. ro.

Klaus Iohannis si Calin Popescu-Tariceanu participa la inmormantarea fostului presedinte israelian Shimon Peres

Presedintele Klaus Iohannis si seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vor participa, vineri, la inmormantarea fostului presedinte israelian si laureat al Premiului Nobel pentru Pace, Shimon Peres, care va avea loc la cimitirul de pe Muntele Hertzl din Ierusalim.

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Domnule Presedinte, opriti-va!

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca se foloseste de strada pentru a-si atinge scopurile politice, cel mai recent exemplu in acest sens fiind cel al mortii politistului.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a moartii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a mortii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Klaus Iohannis, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Ciudat. Are loc din cauza campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti un scurt comentariu despre autodenuntul deputatului Sebastian Ghita la Parchetul General. Seful statului a declarat ca autodenuntul este facut din cauza campaniei.

Klaus Iohannis, despre scandalul in care este implicata Kovesi: Daca va dori sa vina sa imi prezinte punctul de vedere sunt deschis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat in cadrul unor declaratii date jurnalistilor ca in cazul in care Kovesi va vrea sa ii prezinte punctul sau de vedere, privind autodenuntatul lui.

Klaus Iohannis, despre scandalul echipamentelor contrafacute:Este revoltator. Responsabilii, de toata jena!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca responsabilii pentru starea foarte proasta a echipamentelor sportivilor de la ultima editie a Jocurilor Olimpice sunt de toata jena.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Dacian Ciolos: Trebuie sa isi declare intentiile de viitor, iar daca vrea sa continue sa spuna cu ce partid simpatizeaza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit in cadrul declaratiilor pe care le-a acordat presei despre viitorul lui Dacian Ciolos, daca acesta va intra in alegeri de partea unui partid sau va ramane.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )