Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Dacian Ciolos n-a performat, adica nu a luat Romania din mlastina si a dus-o in Paradis. El a tinut-o mai degraba pe linia de plutire, cu rezultate proaste (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Dacian Ciolos n-a performat, adica nu a luat Romania din mlastina si a dus-o in Paradis. El a tinut-o mai degraba pe linia de plutire, cu rezultate proaste (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratia presedintelui Klaus Iohannis despre viitorul lui Dacian Ciolos, daca acesta va intra in alegeri de. continuă pe B1

Marmureanu traieste degeaba daca nu vine un cutremur devastator. Radu Banciu: Ar fi fost Dumnezeu daca seismul de vineri venea si ne lasa lati pe toti, ca el asta propovaduieste de atata timp (VIDEO)

Gheorghe Marmureanu, prezicatorul cutremurelor, a fost subiectul serii in emisiunea Lumea lui Banciu de marti seara. Radu Banciu a vorbit despre esecul trait de seismolog.

Radu Banciu, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Deci nici doamna Kovesi nu avea nicio legitimitate. Nimeni nu este, in aceasta tara, suficient de curat. Oricine poate fi prins cu orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre denuntul despus la Parchetul General de deputatul Sebastian Ghita, in care acesta sustine ca, impreuna.

Radu Banciu: La rubrica Mortul zilei, Ioan Gyuri Pascu, un artist adevarat. Mult peste cei din ziua de astazi (VIDEO)

La rubrica Mortul Zilei din cadrul emisiunii Lumea lui Banciu a fost omagiat Ioan Gyuri Pascu. Jurnalistul Radu Banciu il considera pe Gyuri un artist adevarat si un barbat.

Radu Banciu, despre demisia lui MRU: in Romania, cand esti in libertate si cand esti in puscarie, fara sa incercam vreo aluzie, nimeni nu crede ca esti bolnav (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Mihai Razvan Ungureanu.

Radu Banciu, despre cum a trait seismul din weekend: in cele cateva secunde ai timp sa-ti faci bilantul. A avut replici si in Guvern. Din pacate, odata cu oprirea lui ne intoarcem in lumea noastra trista (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea Lumea lui Banciu de duminica seara despre cutremurul care a zgaltait romania in noaptea de vineri spre sambata. Jurnalistul a.

Fir-ati ai dracului sa fiti, la condoleante sunteti primii. Radu Banciu: Ponta, Dragnea, Firea, dati-mi un exemplu de spital performant din Romania! Unde sa te duci linistit ca nu te imbolnavesti de altceva (VIDEO)

Radu Banciu a tunat, miercuri seara, la adresa politicienilor care nu au facut nimic pentru sistemul sanitar, dar transmit primii condoleante si regrete atunci cand vreun artist moare cu zile. Facand.

Radu Banciu: Va fi un weekend cu Iisus Hristos. Fenomenul de Luna Neagra ne va lua ca din oala. Este exact pieirea (VIDEO)

Luna Neagra, anuntata de astrologi, agita spiritele si da nastere la noi teorii ale conspiratiei. Evenimentul a fost anuntat si de Radu Banciu in emisiunea de miercuri seara. Mai optimist decat.

Atentie, doamna Gorghiu, dvs vorbiti de multe ori fara sa ganditi. Radu Banciu: Anchetarea lui Blaga, seful celui mai cinstit partid din Romania, e de Caragiale (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de miercuri seara despre dosarul intocmit de procuroii anticoruptie buldogului Vasile Blaga si despre regretele Alinei Gorghiu tr.

Romanul si stiinta. Radu Banciu a prezentat rezultatul ultimului studiu: Doi oameni din zece cred ca Soarele se invarte in jurul Terrei, iar o persoana din zece crede ca Pamantul este o planeta plata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de marti seara despre rezultate unui studiu comandat de Asociatia Secular-Umanista din Romania, care arata nivelul de cunoastere al romanilor si religiozitatea.

Mortul zilei - Sebastian Papaiani. Radu Banciu: Este singurul cetatean pe care l-am ingropat de doua ori in aceasta emisiune (VIDEO)

Sebastian Papaiani a fost subiectul jurnalistului Radu Banciu in rubrica Mortul zilei, de marti seara. Realizatorul TV este de parere ca Papaiani a fost un actor bun pentru timpurile in care.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )