Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis, invitat la summit-ul PPE din 12 februarie

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, invitat la summit-ul PPE din 12 februarie

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a fost invitat de catre Joseph Daul, presedintele Popularilor Europeni, sa participe la summit-ul de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie. La reuniune au mai fost invitati si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, dar si presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Summit-ul va avea loc cu o zi inaintea reuniunii informala a Consiliului European . continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis, invitat la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie. Summitul PPE va avea loc inaint.

Presedintele Klaus Iohannis, pe lista invitatilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie, inainte de reuniunea informala a.

Presedintele Klaus Iohannis, pe lista invitatilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie, inainte de reuniunea informala a Consiliului European, care se va desfasura in aceeasi zi.

Presedintele Klaus Iohannis A APROBAT cererea de incepere a urmaririi penale pentru Adriean Videanu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aprobat, miercuri, cererea de incepere a urmaririi penale pe numele lui Adriean Videanu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus-Werner Iohannis, a transmis.

Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu reprezentantii Academiei Romane: Vreau sa cunosc opinia unor oameni cu experienta profesionala si prestigiu

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca miercuri cu reprezentantii Academiei Romane. Intr-o postare pe Facebook, seful statului precizeaza ca aceasta intalnire este motivata de faptul ca vrea sa cunoasca opinia unor oameni cu experienta profesionala si prestigiu, cu privire la parcursul Romaniei pe termen lung.

Calin Popescu Tariceanu: Presedintele Klaus Iohannis va veni in plenul comun al Parlamentului, luni, la ora 16:00

Presedintele Senatului, CalinPopescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis va veni in plenul reunit al Parlamentului, luni, la ora 16:00. Am primit o scrisoare din partea presedinte.

Calin Popescu Tariceanu: Presedintele Klaus Iohannis va veni in plenul comun al Parlamentului, luni, la ora 16:00 (VIDEO)

Presedintele Senatului, CalinPopescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis va veni in plenul reunit al Parlamentului, luni, la ora 16:00. Am primit o scrisoare din partea presedinte.

Klaus Iohannis, moment de reculegere in memoria fostilor presedinti ai Germaniei si Bulgariei, Richard von Weizsacker si Jelio Jelev

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca va pastra un moment de reculegere in memoria fostilor presedinti ai Bulgariei si Germaniei, Richard von Weizsacker si Jelio Jelev, care au murit la sfarsitul saptamanii trecute.

Klaus Iohannis, asteptat la meciul Simonei Halep din Fed Cup la Galati: Sper sa se bucure de noi

Simona Halep a declarat, miercuri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca va avea si mai multe emotii la meciul cu Spania din Fed Cap, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis va fi in tribune,.

Klaus Iohannis, asteptat de Simona Halep la meciul din Fed Cup: Sper sa se bucure de noi

Simona Halep a declarat, miercuri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca va avea si mai multe emotii la meciul cu Spania din Fed Cup, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis va fi in tribune,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )