Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis, mesaj la implinirea a sase luni de mandat: in privinta incuviintarii cererilor justitiei lucrurile nu stau mai bine

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, mesaj la implinirea a sase luni de mandat: in privinta incuviintarii cererilor justitiei lucrurile nu stau mai bine

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia implinirii a primelor sase luni petrecute la Palatul Cotroceni. Seful statului se arata nemultumit de lipsa adoptarii unei legi de asigurare a votului pentru toti cetatenii de catre Parlament si respingerea cererilor Justitiei. continuă pe Adevărul

BILANT Cum arata Romania lucrului bine facut dupa primele sase luni ale lui Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi sase luni de la preluarea mandatului. Cu acest prilej, Adevarul va prezinta, cu ajutorul specialistilor, o fotografie a primei jumatati de an petrecuta de Iohannis la Palatul Cotroceni.

Cum arata Romania lucrului bine facut dupa primele sase luni ale lui Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi sase luni de la preluarea mandatului. Cu acest prilej, Adevarul prezinta, cu ajutorul specialistilor, o fotografie a primei jumatati de an petrecuta de Iohannis la Palatul Cotroceni.

Radu Banciu, despre primele sase luni de mandat ale lui Iohannis: Cele mai multe dintre obiectivele anuntate in campanie sau dupa instalarea la Cotroceni sunt inca la stadiu de proiecte pe hartie, daca nu cumva la stadiu de vorbe (VIDEO)

Radu Banciu a facut, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, bilantul dupa sase luni de mandat al presedintelui Klaus Iohannis. Avem sase luni de la preluarea mandatului de catre presedintele Klau.

Iohannis isi face bilantul dupa sase luni, pe Facebook. Pas cu pas

Klaus Iohannis si-a facut bilantul celor sase luni de mandat. Un bilant al pasilor. Nu e chiar multumit, dar spune ca suntem pe drumul cel bun. in privinta incuviintarii cererilor justitiei.

Klaus Iohannis si-a prezentat in Parlament mesajul privind Strategia Nationala de Aparare: In ciuda angajamentului public, nu constat o vointa politica a majoritatii privind votul prin corespondenta. Nici in privinta incuviintarii cererilor justitiei luc

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat in Parlament luni, de la ora 17. 00, mesajul referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei, in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. In ciuda angajamentului public, nu constat o vointa politica a majoritatii privind votul prin corespondenta. Nici in privinta incuviintarii cererilor justitiei lucrurile nu stau mai bine, dimpotriva, a afirmat Iohannis in discursul sau. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu a participat la sedinta. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT discursul sefului statului.

Primele sase luni cu Iohannis presedinte. Cum s-a facut remarcat seful statului

Se implinesc sase luni de cand Romania este condusa de presedintele Klaus Iohannis. O jumatate de an in care noul sef al statului s-a facut remarcat mai mult prin lipsa de implicare, iar cele mai.

Klaus Iohannis: Romania puternica este o natiune de cetateni, ale caror drepturi si libertati sunt aparate. Un stat puternic isi respecta si protejeaza cetatenii

Presedintele Klaus Iohannis a adresat luni un mesaj referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. Seful statului a declarat ca a pomis ca in.

Klaus Iohannis: Romania puternica este o natiune de cetateni, ale caror drepturi si libertati sunt aparate. Un stat puternic isi respecta si protejeaza cetatenii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a adresat luni un mesaj referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. Seful statului a declarat ca a pomis ca in.

Klaus Iohannis: Marele pacat al ultimilor 25 de ani a fost confuzia intre persoane si functii

Klaus Iohannis le-a transmis parlamentarilor ca, pe proiectul privind votul prin corespondenta, precum si in privinta incuviintarii cererilor justitiei, nu a constatat o vointa politica reala a.

M10, partidul Monicai Macovei: Daca Klaus Iohannis il desemneaza pe Gabriel Oprea, cum ii cere Victor Ponta, inseamna ca au o intelegere oculta

Partidul Monicai Macovei, M10, a transmis un mesaj, pe site-ul oficial, spunand ca daca presedintele Klaus Iohannis il desemneaza pe Gabriel Oprea la conducerea interimara a Guvernului, cum ii cere premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )