Libnet.ro
UNICEF

13:31

Klaus Iohannis: N-am fost nici sub acoperire, nici sub descoperire in vreun serviciu special

B1 B1,
Klaus Iohannis: N-am fost nici sub acoperire, nici sub descoperire in vreun serviciu special

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Kla su Iohannis, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Zalau, ca este sigur ca presedintele Traian Basescu nu s-a referit la el cand a vorbit de ofiteri. continuă pe B1

Basescu: Exista candidati la prezidentiale care au fost ofiteri sub acoperire. Mai au timp sa recunoasca. Daca nu, voi spune eu

Presedintele Basescu a spus, marti seara, la postul B1TV, ca exista candidatii la prezidentiale care au fost ofiteri sub acoperire si nu au declarat acest lucru in CV, adaugand ca daca nu vor afirma public acest lucru, va fi obligat sa informeze el insusi opinia publica.

VIDEO. Basescu: Exista candidati la prezidentiale care au fost ofiteri sub acoperire. Mai au timp sa recunoasca. Daca nu, voi spune eu

Presedintele Basescu a spus, marti seara, la postul B1TV, ca exista candidatii la prezidentiale care au fost ofiteri sub acoperire si nu au declarat acest lucru in CV, adaugand ca daca nu vor afirma public acest lucru, va fi obligat sa informeze el insusi opinia publica.

Traian Basescu: Candidatii inca mai au timp sa spuna daca au fost ofiteri sub acoperire. Altfel am obligatia sa o fac eu (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, marti seara, in exclusivitate pentru B1 Tv, ca exista candidatii la prezidentiale care au fost ofiteri sub acoperire si nu au declarat acest lucru in CV, adaugand ca daca nu vor.

Klaus Iohannis si Tariceanu afirma ca nu au fost agenti acoperiti ai serviciilor secrete

Klaus Iohannis si Calin Popescu Tariceanu au afirmat miercuri ca nu au fost ofiteri sub acoperire, in timp ce premierul Victor Ponta, intrebat de ziaristi, la guvern, cum comenteaza afirmatiile presedintelui Traian Basescu legate de absenta anumitor aspecte din CV-urile candidatilor la alegerile prezidentiale, a preferat sa spuna ca la Palatul Victoria se discuta lucruri serioase.

Klaus Iohannis, despre ofiterul sub acoperire al lui Basescu: Putea Presedintele, daca tot a inceput fraza, sa o si termine

Candidatul Aliantei Crestin - Liberale la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, 10 septembrie, la Zalau, ca, daca tot a lansat ipoteza ca unul dintre candidati ar fi ofiter sub acoperire, presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa spuna, pe loc, si numele acestuia.

Klaus Iohannis: Relaxare totala. Sunt presedinte, raman presedintele PNL

Vasile Blaga, presedintele PDL, si Klaus Iohannis, presedintele PNL, au anuntat ca au renuntat la orgolii, iar din 1 octombrie vor deveni frati. Totodata, Iohannis a punctat ca sigur nu el este ofiterul sub acoperire la care s-a referit presedintele Traian Basescu si in acelasi timp a precizat ca este si va ramane presedintele PNL.

C.T. Popescu, despre afirmatia lui Basescu privind apartenta unui candidat la un serviciu secret: Tintele ar putea fi Klaus Iohannis sau Victor Ponta

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a afirmat, marti seara, comentand declaratiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora un candidat la alegerile prezidentiale este ofiter sub acoperire, ca tintele ar putea fi Klaus Iohannis sau Victor Ponta, informeaza Digi24.

Sub privirile jenate ale colegilor, Ludovic Orban i-a facut o prezentare speciala lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis pare a fi un mare rock star, cel putin in sufletul liberalului Ludovic Orban. Acesta din urma i-a facut candidatul ACL la prezidentiale o prezentare demna de o cauza mai buna. S-a intamplat la.

Tribunalul Bucuresti pune sub semnul intrebarii candidatura lui Klaus Iohannis la prezidentiale. Modificarile statutului PNL, respinse. Minuta hotararii

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins cererea PNL de a modificare a statutului partidului, prin care s-a acordat o derogare de vechime pentru Klaus Iohannis, invalidand astfel alegerea sa la sefia PNL. Magistratii au admis si interventia in proces a primarului din Pucioasa, care a cerut anularea alegerilor de la acelasi congres.

Klaus Iohannis, presedintele PNL: in aceste zile am avut parte de un spectacol steril

Propunerea de suspendare a presedintelui Traian Basescu este un nonsens si un exercitiu de imagine nereusit al initiatorului acesteia, Calin Popescu Tariceanu, este de parere Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )