Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Exista candidati la prezidentiale care au fost ofiteri sub acoperire. Mai au timp sa recunoasca. Daca nu, voi spune eu

România Liberă România Liberă,
Basescu: Exista candidati la prezidentiale care au fost ofiteri sub acoperire. Mai au timp sa recunoasca. Daca nu, voi spune eu

Presedintele Basescu a spus, marti seara, la postul B1TV, ca exista candidatii la prezidentiale care au fost ofiteri sub acoperire si nu au declarat acest lucru in CV, adaugand ca daca nu vor afirma public acest lucru, va fi obligat sa informeze el insusi opinia publica. continuă pe România Liberă

VIDEO. Basescu: Exista candidati la prezidentiale care au fost ofiteri sub acoperire. Mai au timp sa recunoasca. Daca nu, voi spune eu

Presedintele Basescu a spus, marti seara, la postul B1TV, ca exista candidatii la prezidentiale care au fost ofiteri sub acoperire si nu au declarat acest lucru in CV, adaugand ca daca nu vor afirma public acest lucru, va fi obligat sa informeze el insusi opinia publica.

Traian Basescu: Candidatii inca mai au timp sa spuna daca au fost ofiteri sub acoperire. Altfel am obligatia sa o fac eu (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, marti seara, in exclusivitate pentru B1 Tv, ca exista candidatii la prezidentiale care au fost ofiteri sub acoperire si nu au declarat acest lucru in CV, adaugand ca daca nu vor.

Basescu: Au fost puse sub control politic o serie de institutii care pot afecta corectitudinea alegerilor, precum Avocatul Poporului sau CNA (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a atras atentia, luni seara, asupra faptului ca au fost puse sub control politic o serie de institutii si au fost emise mai multe acte normative care pot afecta corectitudinea.

Basescu: in cazul in care candidatii la presedintie nu spun daca au fost ofiteri acoperiti, o voi face eu

Presedintele Basescu a declarat ca cei care candideaza la presedintie trebuie sa spuna daca au fost sau nu ofiteri acoperiti si a precizat ca, daca nu se va intampla, o va face el, aratand ca nu este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )