Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis despre traseismul politic: Ordonanta este gandita sa mearga la PSD oamenii. Nu vom primi primari care vor sa vina de la alte partide la noi

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis despre traseismul politic: Ordonanta este gandita sa mearga la PSD oamenii. Nu vom primi primari care vor sa vina de la alte partide la noi

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat la Craiova ca ordonanta de urgenta care legalizeaza traseismul politic este data pentru a crea un avantaj candidatului PSD. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre OUG privind migratia primarilor: Se legifereaza traseismul politic

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, miercuri, referitor la ordonanta de urgenta ce priveste migratia primarilor fara sa isi piarda mandatul, ca acum se legifereaza traseismul politic si ca.

Guvernul a redactat ordonanta de urgenta care da liber la traseismul politic, timp de 10 zile

Guvernul a decis pana la urma sa puna in pauza, timp de 10 zile, legea privind traseismul politic . Astfel, primarii, presedintii consiliilor judetene, consilierii locali si consilierii judeteni, precum si candidatii declarati supleanti vor avea la.

Klaus Iohannis se descrie ca fiind un politruc care vrea sa candideze la Presedintia Romaniei

Declaratie uluitoare a unui prezidentiabil. Un politruc care vrea sa candideze la presedintia Romaniei. Asa se descrie Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale. Situatia mea este un pic.

Gafa a lui Klaus Iohannis: Sunt un politruc care vrea sa candideze la Presedintia Romaniei

Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintia Romaniei, a comis o gafa in timpul unei conferinte de presa organizata cu ocazia unei dezbateri pe tema educatiei. Situatia mea este un pic deosebita, fiindca.

Klaus Iohannis: Sistemul de educatie romanesc sufera de reformita. E nevoie de un plan pe o suta de ani

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca sistemul de educatie romanesc sufera de o boala larg raspandita in Europa, respectiv reformita, al carei singur rezultatul palpabil este scaderea.

Klaus Iohannis: Noi vom castiga alegerile din aceasta toamna si noi vom schimba politica romaneasca

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri, la Slatina, ca isi doreste sa castige alegerile prezidentiale, declarandu-se convins ca dreapta va iesi invingatoare, relateaza.

Klaus Iohannis a fost taxat dur pe internet dupa ce a afirmat ca si-a cumparat case pentru ca nu a investit in copii (FOTO)

Klaus Iohannis a fost dur taxat pe internet dupa ce a explicat modul in care si-a cumparat casele, relateaza Stiripesurse. Noi nu avem copii, deci altii au investit in copii, in educatia copiilor, noi am.

Ce reactie au avut liderii Opozitiei cu privire la OUG de legalizare a traseismul politic

Guvernul Ponta a adoptat joi ordonanta de urgenta care legalizeaza migratia politica a primarilor pentru o perioada de 45 de zile. Atat inaintea deciziei, cat si dupa, liderii Opozitiei au criticat dur aceasta masura. O reactie aspra a avut si.

Miza OUG privind traseismul politic, obtinerea majoritatilor in consiliile locale si judetene

PSD vizeaza prin OUG privind traseismul , al carei initiator este presedintele executiv al formatiunii, Liviu Dragnea, obtinerea de noi majoritati in consiliile judetene si locale. ACL detine, in acest moment, cele mai multe astfel de majoritati,.

Traseismul politic, premiat in Arges. Gluma intre primari: Primii trei care trec la PSD vor primi cate un Duster (VIDEO)

Traiseimul politic este premiat in judetul Arges, acolo unde primarul din Albota, Ion Dumitru, a anuntat ca primii trei primari care trec la PSD vor primi cate un autoturism Dacia Duster. Anuntul a fost facut cu p.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )