Libnet.ro
UNICEF

22:45

Klaus Iohannis participa azi la bilantul DNA pe 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis participa azi la bilantul DNA pe 2016

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la sedinta de bilant privind activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pe anul 2016, alaturi de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, procurorul general, Augustin Lazar, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena si presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis participa la bilantul DNA pe 2016

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la sedinta de bilant privind activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pe anul 2016, alaturi de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, procurorul general, Augustin Lazar, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena si presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea.

Iohannis, intampinat cu huiduieli la bilantul DNA pe 2016 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a venit, joi dimineata, la Cercul Militar National pentru a participa la prezentarea bilantului DNA pe 2016. Cateva persoane ajunse acolo l-au huiduit, iar unii chiar si-au.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, joi, la sedinta de bilant a DNA pe anul 2016

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, joi, la sedinta de bilant a Directiei Nationale Anticoruptie pe anul 2016. Saptamana trecuta, seful statului a fost prezent si la bilantul DIICOT.

VIDEO. Bilantul DNA pentru anul 2016. Kovesi: Niciun infractor nu trebuie sa se simta in siguranta, indiferent de locul in care isi ascunde banii. Klaus Iohannis, despre abrogarea OUG 13: Sabia lui Damocles pare sa fi fost pe moment indepartata

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la prezentarea bilantului privind activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru anul 2016.

VIDEO. Kovesi prezinta bilantul DNA pentru anul 2016: Eforturile sistemului de Justitie trebuie sustinute de stabilitatea cadrului legislativ si institutional. Klaus Iohannis: Romania a devenit o sursa de inspiratie pentru cetatenii altor state. Am intrat

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la prezentarea bilantului privind activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru anul 2016.

Iohannis participa la sedinta de bilant a DNA

Klaus Iohannis va lua parte la sedinta de bilant care se va desfasura joi in ceea ce priveste activitatea Directiei Nationale Anticoruptie pe anul 2016, potrivit Administratia.

Klaus Iohannis, la bilantul DNA: Nefericita OUG 13 a fost abrogata. Sabia lui Damocles pare a fi fost, pentru moment, indepartata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la bilantul DNA pe anul 2016 ca, dupa abrogarea nefericitei Ordonante de Urgenta 13 a fost indepartata sabia lui Damocles. Seful st.

Bilantul DNA in 2016: peste 870 inculpati condamnati definitiv si masuri asiguratorii de 667 milioane euro

Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi a declarat, la sedinta de bilant a DNA pe 2016, ca peste 870 de persoane, intre care un europarlamentar, sapte deputati, un senator, un ministru, cinci presedinti de consilii judetene si 28 primari, trimise in.

Administratia Prezidentiala reactioneaza dupa ce Klaus Iohannis a pierdut definitiv un imobil din Sibiu: Presedintele s-a conformat deciziei instantei inca din noiembrie 2015

Magistratii Curtii de Apel Pitesti au respins contestatia in anulare formulata de familia Iohannis in dosarul privind casa de pe strada Nicolae Balcescu din Sibiu. Administratia Prezidentiala a.

VIDEO. Klaus Iohannis: Vineri voi promulga legea de respingere 13 si de aprobare a ordonantei 14. Situatia va intra in normalitate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la ceremonia de investire in functie a noilor ministri ai Cabinetului Grindeanu, ca va promulga, vineri, legea de respingere a OUG 13 si de aprobare a ordonantei 14, urmand ca situatia sa se normalizeze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )