Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis, la bilantul DNA: Nefericita OUG 13 a fost abrogata. Sabia lui Damocles pare a fi fost, pentru moment, indepartata (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, la bilantul DNA: Nefericita OUG 13 a fost abrogata. Sabia lui Damocles pare a fi fost, pentru moment, indepartata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la bilantul DNA pe anul 2016 ca, dupa abrogarea nefericitei Ordonante de Urgenta 13 a fost indepartata sabia lui Damocles. Seful st. continuă pe B1

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, audiat la DNA pe tema OUG 13

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a ajuns marti dimineata la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul privind adoptarea OUG 13 de modificare a codurilor penale, abrogata ulterior printr-o alta ordonanta de urgenta.

Iohannis: Maine promulg legile referitoare la OUG 13 si OUG 14 si avem intrunite conditiile pentru normalizarea situatiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vineri va promulga legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14 si i-a spus premierului Grindeanu ca astfel sunt intrunite toate conditiile pentru a trece la normalizarea situatiei.

VIDEO. Bilantul DNA pentru anul 2016. Kovesi: Niciun infractor nu trebuie sa se simta in siguranta, indiferent de locul in care isi ascunde banii. Klaus Iohannis, despre abrogarea OUG 13: Sabia lui Damocles pare sa fi fost pe moment indepartata

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la prezentarea bilantului privind activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru anul 2016.

Saga ordonantelor s-a incheiat. Alesii au adoptat aprobarea OUG 14 si respingerea OUG 13. Actele normative vor fi trimise spre promulgare presedintelui Klaus Iohannis

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata OUG 13, precum si Legea de respingere a OUG 13.

UPDATE Final de drum pentru Ordonantele 13-14: respingerea OUG 13 si aprobarea OUG 14 de abrogare, votate de plenul Camerei Deputatilor/ Iordache si-a respins propria ordonanta

Plenul Camerei Deputatilor a votat marti legea de respingere a OUG 13/2017 si pe cea de aprobare a OUG 14/2017, care o abroga pe 13. Acestea merg la promulgare la presedintele Klaus Iohannis. Fostul premier Victor Ponta, deputat PSD, s-a abtinut la ambele voturi, in timp ce fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, autorul OUG 13, si-a respins propria ordonanta si a votat si pentru Ordonanta de abrogare. Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a lipsit de la vot. Vezi in articol votul electronic pe cele doua ordonante.

Tariceanu, despre audierea ministrilor in dosarul OUG 13: Suntem unicat; procuratura ancheteaza deciziile politice ale Guvernului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni, la Parlament, referitor la faptul ca mai multi ministri au fost audiati la DNA privind elaborarea OUG 13 de modificare a Codurilor penale, ca Romania este un unicat in.

Plenul Senatului a aprobat Legea de respingere a OUG 13

ACTUALIZARE 18:04 Senatorii au aprobat, in plen, proiectul de Lege de respingere a OUG 13/2017 inregistrandu-se 100 voturi pentru, noua abtineri si unul impotriva. *ACTUALIZARE 17:37 Tariceanu: Romania e o parodie de stat de drept ------ Legea de respingere a ordonantei de urgenta 13, prin care au fost modificate codurile penale, a primit, cu unanimitate de voturi, raport de aprobare, luni, din partea Comisiei juridice a Senatului, urmand ca respingerea sa fie confirmata si prin votul plenului Senatului.

Legea de respingere a OUG 13 si legea de aprobare a OUG 14, adoptate in plenul Camerei Deputatilor. Dragnea a lipsit de la sedinta (VIDEO)

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat legea de abrogare a OUG 13 cu 291 de voturi pentru si trei abtineri. Totodata, deputatii au adoptat si legea de aprobare a OUG 14 cu 292 de voturi.

VIDEO. Kovesi prezinta bilantul DNA pentru anul 2016: Eforturile sistemului de Justitie trebuie sustinute de stabilitatea cadrului legislativ si institutional. Klaus Iohannis: Romania a devenit o sursa de inspiratie pentru cetatenii altor state. Am intrat

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la prezentarea bilantului privind activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru anul 2016.

Klaus Iohannis participa azi la bilantul DNA pe 2016

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la sedinta de bilant privind activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pe anul 2016, alaturi de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, procurorul general, Augustin Lazar, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena si presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )