Libnet.ro
UNICEF

21:45

Presedintele Klaus Iohannis participa la bilantul DNA pe 2016

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis participa la bilantul DNA pe 2016

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la sedinta de bilant privind activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pe anul 2016, alaturi de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, procurorul general, Augustin Lazar, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena si presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, la bilantul DNA: Nefericita OUG 13 a fost abrogata. Sabia lui Damocles pare a fi fost, pentru moment, indepartata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la bilantul DNA pe anul 2016 ca, dupa abrogarea nefericitei Ordonante de Urgenta 13 a fost indepartata sabia lui Damocles. Seful st.

Klaus Iohannis participa azi la bilantul DNA pe 2016

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la sedinta de bilant privind activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pe anul 2016, alaturi de ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, procurorul general, Augustin Lazar, presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena si presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea.

VIDEO. Bilantul DNA pentru anul 2016. Kovesi: Niciun infractor nu trebuie sa se simta in siguranta, indiferent de locul in care isi ascunde banii. Klaus Iohannis, despre abrogarea OUG 13: Sabia lui Damocles pare sa fi fost pe moment indepartata

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la prezentarea bilantului privind activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru anul 2016.

VIDEO. Kovesi prezinta bilantul DNA pentru anul 2016: Eforturile sistemului de Justitie trebuie sustinute de stabilitatea cadrului legislativ si institutional. Klaus Iohannis: Romania a devenit o sursa de inspiratie pentru cetatenii altor state. Am intrat

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, la prezentarea bilantului privind activitatea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru anul 2016.

Iohannis, intampinat cu huiduieli la bilantul DNA pe 2016 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a venit, joi dimineata, la Cercul Militar National pentru a participa la prezentarea bilantului DNA pe 2016. Cateva persoane ajunse acolo l-au huiduit, iar unii chiar si-au.

CCR face lumina in cazul OUG 13. De ce l-a refuzat pe presedintele Klaus Iohannis

In urma cererilor de solutionare a conflictelor juridice de natura constitutionala dintre Guvern, Parlament si CSM, Curtea Constitutionala a dat publicitatii motivarea deciziei nr. 63 din 8 februarie.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, joi, la sedinta de bilant a DNA pe anul 2016

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, joi, la sedinta de bilant a Directiei Nationale Anticoruptie pe anul 2016. Saptamana trecuta, seful statului a fost prezent si la bilantul DIICOT.

Presedintia, dupa decizia instantei privind casa din Sibiu: Klaus Iohannis respecta deciziile instantelor de judecata

Presedintele Klaus Iohannis respecta deciziile instantelor de judecata, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, dupa ce Curtea de Apel Pitesti a respins contestatia in anulare formulata de familia presedintelui in procesul privind casa din Sibiu pierduta in instanta.

Klaus Iohannis si sotia sa pierd irevocabil casa din centrul Sibiului. CA Pitesti le-a respins contestatia in anulare

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au pierdut definitiv casa din centrul municipiului Sibiu, dupa ce Curtea de Apel Pitesti le-a respins irevocabil contestatia in anulare la decizia Curtii de Apel Brasov. Vom reveni).

Iohannis participa la sedinta de bilant a DNA

Klaus Iohannis va lua parte la sedinta de bilant care se va desfasura joi in ceea ce priveste activitatea Directiei Nationale Anticoruptie pe anul 2016, potrivit Administratia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )