Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis: PNL este compatibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European

B1 B1,
Klaus Iohannis: PNL este compatibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri, ca partidul sau este comptibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European, in randurile caruia a intrat joi, relateaza Agerpres. Salut decizia PPE de a. continuă pe B1

Ponta: Independenta noastra energetica este lucrul cel mai important

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sibiu, ca este necesar sa nu mai depindem de Gazprom , subliniind importanta independentei energetice a Romaniei. Tototdata, prim-ministrul a spus ca trebuie exploatate toate gazele pe.

FOTO A murit Zeus, cel mai inalt caine din lume

Cel mai inalt caine din lume a murit la sfarsitul saptamanii trecute, potrivit unei publicatii din Statele Unite, citate de AFP. Animalul era inclus inca din 2012 in Cartea Recordurilor Guiness, datorita staturii sale care ajungea pana la 1,11 metri in patru labe si 2,2 metri cand se ridica in doar doua.

Klaus Iohannis: Relaxare totala. Sunt presedinte, raman presedintele PNL

Vasile Blaga, presedintele PDL, si Klaus Iohannis, presedintele PNL, au anuntat ca au renuntat la orgolii, iar din 1 octombrie vor deveni frati. Totodata, Iohannis a punctat ca sigur nu el este ofiterul sub acoperire la care s-a referit presedintele Traian Basescu si in acelasi timp a precizat ca este si va ramane presedintele PNL.

Klaus Iohannis, presedintele PNL: in aceste zile am avut parte de un spectacol steril

Propunerea de suspendare a presedintelui Traian Basescu este un nonsens si un exercitiu de imagine nereusit al initiatorului acesteia, Calin Popescu Tariceanu, este de parere Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintie.

Ludovic Orban l-a facut de ras pe Klaus Iohannis, dupa ce a scos in evidenta lipsa de comunicare a liderului PNL (VIDEO)

Ludovic Orban si Klaus Iohannis au fost protagonistii unui moment jenant la o intrunire ACL care a avut loc la Targoviste. Orban a incercat sa ii faca presedintelui PNL o prezentare cat mai spectaculoasa.

VIDEO Klaus Iohannis, despre decizia Tribunalului Bucuresti: Nu afecteaza in niciun fel faptul ca sunt presedintele PNL in continuare

Klaus Iohannis nu e speriat de decizia Tribunalului Bucuresti, care a refuzat sa valideze alegerea sa ca presedinte al PNL. Liberalul spune ca e doar o chestiune de birocratie care va fi rezolvata. Declaratia sa vine dupa ce instanta a refuzat sa inscrie in registrul partidelor schimbarile de la congresul PNL.

Tribunalul Bucuresti pune sub semnul intrebarii candidatura lui Klaus Iohannis la prezidentiale. Modificarile statutului PNL, respinse. Minuta hotararii

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins cererea PNL de a modificare a statutului partidului, prin care s-a acordat o derogare de vechime pentru Klaus Iohannis, invalidand astfel alegerea sa la sefia PNL. Magistratii au admis si interventia in proces a primarului din Pucioasa, care a cerut anularea alegerilor de la acelasi congres.

Tribunalul Bucuresti: Klaus Iohannis, ales ilegal in functia de presedinte al PNL. Partidul infirma: Nu exista probleme cu privire la conducerea PNL

Tribunalului Bucuresti a decis sa nu inregistreze modificarile la Statutul Partidul National-Liberal adoptate la Congresul din 28 iunie. Astfel, magistratii au invalidat alegerea lui Klaus Iohannis in functia de.

Tribunalul Bucuresti respinge noul statut al PNL. Klaus Iohannis, ales ILEGAL la sefia partidului

Tribunalul Bucuresti a respins, marti, noul statut al PNL, modificat in urma congresului din 26 iunie. Atunci s-a votat o derogare prin intermediul careia Klaus Iohannis a primit dreptul de a candida la sefia.

Klaus Iohannis: Ponta pune in pericol statul de drept. Stie ca nu poate castiga corect alegerile prezidentiale (VIDEO)

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa a ACL, ca Victor Ponta pune in pericol statul de drept prin ordonantele de urgenta adoptate de Guvern, facand referire la OUG.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )