Libnet.ro
UNICEF

14:30

FOTO A murit Zeus, cel mai inalt caine din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO A murit Zeus, cel mai inalt caine din lume

Cel mai inalt caine din lume a murit la sfarsitul saptamanii trecute, potrivit unei publicatii din Statele Unite, citate de AFP. Animalul era inclus inca din 2012 in Cartea Recordurilor Guiness, datorita staturii sale care ajungea pana la 1,11 metri in patru labe si 2,2 metri cand se ridica in doar doua. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: PNL este compatibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri, ca partidul sau este comptibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European, in randurile caruia a intrat joi, relateaza Agerpres. Salut decizia PPE de a.

Francul elvetian - la cel mai redus curs din ultimul an, fata de dolar

Francul elvetian a scazut ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimul an, raportat la dolar, depreciindu-se totodata si fata de euro, dupa ce Wall Street Journal a informat ca dobanzile negative raman o optiune pentru Banca Nationala a Elvetiei SNB).

FAO: Preturile produselor alimentare din august, la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial, elaborat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a coborat in luna august 2014 la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care vremea buna a condus la o supraoferta de cereale, iar importurile de lactate au incetinit, transmite Reuters.

FOTOCum a aparut Lacul Surduc, cel mai mare lac din Timis. O zona turistica superba lasata in anonimat total

Despre lacul Surduc toti timisenii au auzit. Putini sunt cei care nu au fost macar o data acolo. Nu multi stiu insa cum a aparut cel mai mare lac din judetul Timis.

Faze Tari: De 30 de ani, sta in casa cu cel mai mare crocodil din lume; Tricoul umilitor cu care prietena l-a fortat sa mearga in vacanta! Acum toata lumea rade de el; Batman chiar exista! Japonezii il vad zilnic

Design incredibil. S-a inventat bicicleta care functioneaza cu o banda de alergat. O companie olandeza a lansat pe piata un vehicul inedit. Vrei sa ai o insula a ta? Pretul incepe de la 100. 000 de euro. La 16 septembrie, o insula pustie va fi scoasa la licitatie in Irlanda. Pretul de pornire.

Caru' cu Vedete: Oana Zavoranu nu are mila. Da de pamant cu Mircea Badea: 'Mirciulica, puta mica; Amantele lui Adrian Cristea, dezvaluiri picante: Ii place sa fie batut in timpul sexului; Ei formeaza cel mai nou cuplu din showbiz in Romania

Transformarea incredibila a lui Teo Trandafir! Vezi cum arata vedeta acum, la aproape un an de cand si-a micsorat stomacul. Cati bani ia Andreea Antonescu ca sa-si arate sanii pe scena. Trupa Andre e istorie. Andreea Balan a reusit sa se mentina in topurile muzicale, in timp.

FOTO S-a deschis cel mai mare targ de agricultura din Vestul tarii

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad a deschis cea de-a XXV-a editie a evenimentului international de agricultura, industrie alimentara si ambalaje - Agromalim. Editia din 2014 se bucura de cea mai numeroasa participare din ultimii 25 de ani.

Forbes: Putin, cel mai puternic rus de la Stalin incoace. il face pe Obama sa para un copil

Barack Obama s-a dovedit un presedinte indecis, care nu inspira nici respect din partea aliatilor si nici teama in randul dusmanilor sai. in schimb, Putin a devenit cel mai important rus de la Stalin incoace,.

Metroul din Drumul Taberei, in ritm de melc: o neintelegere intre Metrorex si constructori ar putea bloca cel mai mare proiect de infrastructura din Bucuresti

Proiectul magistralei de metrou Eroilor - Drumul Taberei ar putea fi blocat din cauza unor neintelegeri contractuale dintre Metrorex si constructor. Mai exact, firma Astaldi cere in plus pentru executarea lucrarilor peste 45 milioane de euro fata de valoarea stabilita prin contract in 2011 - 266 milioane euro, dupa a declarat directorul general Metrorex, Aurel Radu, pentru HotNews. ro. Acesta a explicat ca Astaldi vrea suplimentarea de fonduri pentru ca a executat peretii mulati mai grosi si au intrat mai multe materiale. In semn de nemultumire, constructorul si-a retras o mare parte din echipa de pe teren, lucrandu-se la capacitate de doar 35%, potrivit oficialilor Metrorex. Oficialii Astaldi nu au raspuns pana la ora publicarii articolului la intrebarile adresate de HotNews. ro, dar directorul Metrorex, Aurel Radu, a declarat pentru HotNews ca negociaza cu Astaldi aceasta majorare si spera ca in cel mai scurt timp constructorul va lucra la capacitate maxima pe santier.

Nascut, crescut si evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord

Shin Dong-hyuk, singurul nord-coreean care s-a nascut, a crescut si a evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord, a povestit, joi, la un colegiu din Buzau, despre ororile traite in cei 24 de ani petrecuti in lagar. Tanarul, aflat pentru prima data in Romania, a spus ca a evadat macinat de foame, din dorinta de a avea burta plina, noteaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )