Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis si Calin Popescu-Tariceanu participa la inmormantarea fostului presedinte israelian Shimon Peres

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis si Calin Popescu-Tariceanu participa la inmormantarea fostului presedinte israelian Shimon Peres

Presedintele Klaus Iohannis si seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vor participa, vineri, la inmormantarea fostului presedinte israelian si laureat al Premiului Nobel pentru Pace, Shimon Peres, care va avea loc la cimitirul de pe Muntele Hertzl din Ierusalim. continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu: Doamna Gorghiu vrea sa asigure prezenta la guvernare a PNL, chiar daca pierde alegerile, cu sprijinul presedintelui

Calin Popescu Tariceanu, copresedintele ALDE, ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa spuna transant care va fi optiunea sa privind nominalizarea unui premier dupa alegerile din decembrie, in.

Senatorul ALDE Vasile Nistor i-a cerut demisia lui Calin Popescu Tariceanu de la conducerea Senatului

Senatorul ALDE Vasile Nistor, care detine si functia de presedinte executiv in ALDE, i-a cerut, luni, lui Calin Popescu Tariceanu, demisia din functia de presedinte al Senatului, pentru ca este anchetat, el precizand ca acesta ar trebui sa isi dea demisia si din functia de senator.

Lovitura pentru Calin Popescu Tariceanu. I se cere demisia

Senatorul ALDE Vasile Nistor, care detine si functia de presedinte executiv in ALDE, i-a cerut, luni, lui Calin Popescu Tariceanu, demisia din functia de presedinte al Senatului, pentru ca este anchetat,.

Anuntul lui Calin Popescu Tariceanu despre demisia lui Gabriel Oprea

Biroul permanent al Senatului a luat act de solicitarea senatorului Gabriel Oprea privind reluarea votului asupra cererii DNA in cazul sau, insa asteapta pana la ora 18,00 ca senatorul sa.

Klaus Iohannis primeste, miercuri, premiul Hermann Ehlers pentru sprijinirea statului de drept si a luptei anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis va primi, miercuri, la Kiel, premiul Hermann Ehlers 2016, acordat de Fundatia care poarta numele fostului presedinte al Parlamentului Germaniei, pentru sprijinirea statului de drept si a luptei anticoruptie, premiu despre care Iohannis a spus ca il considera ca un premiu acordat Romaniei, transmite News. ro.

Procesul lui Klaus Iohannis, amanat. Decizia privind casa din Sibiu se da pe 7 decembrie

Curtea de Apel Pitesti a amanat pentru data de 7 decembrie termenul in procesul privind casa din Sibiu a presedintelui Klaus Iohannis, informeaza Agerpres. Familia Iohannis a formulat.

Klaus Iohannis, premiat in Germania pentru lupta anticoruptie

Klaus Iohannis a primit, in Germania, miercuri seara, premiul Herman Ehlers pentrumerite deosebite in sprijinirea statului de drept si a luptei impotriva.

Victor Ponta ii raspunde lui Klaus Iohannis: Credeti ca noul dosar deschis contra mea, pentru vizita in Romania a premierului Tony Blair, se intampla din cauza campaniei electorale?

Victor Ponta i-a adresat, miercuri, o serie de intrebari presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a afirmat ca autodenuntul lui Sebastian Ghita privind teza de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-ar datora campaniei electorale.

O noua amanare in instanta in cazul casei din Sibiu pierduta de Klaus Iohannis

Magistratii de la Curtea de Apel Pitesti vor da astazi un verdict in dosarul presedintelui Klaus Iohannis privind casa din Sibiu, pierduta de familia sa. Dosarul in care se judeca contestatia.

Verdict in cazul casei din Sibiu pierdute de Klaus Iohannis

Magistratii de la Curtea de Apel Pitesti vor da astazi un verdict in dosarul presedintelui Klaus Iohannis privind casa din Sibiu, pierduta de familia sa. Dosarul in care se judeca contestatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )