Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis primeste, miercuri, premiul Hermann Ehlers pentru sprijinirea statului de drept si a luptei anticoruptie

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis primeste, miercuri, premiul Hermann Ehlers pentru sprijinirea statului de drept si a luptei anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis va primi, miercuri, la Kiel, premiul Hermann Ehlers 2016, acordat de Fundatia care poarta numele fostului presedinte al Parlamentului Germaniei, pentru sprijinirea statului de drept si a luptei anticoruptie, premiu despre care Iohannis a spus ca il considera ca un premiu acordat Romaniei, transmite News. ro. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Independenta si securitatea energetica, obiective esentiale pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a primit marti, la Palatul Cotroceni, o delegatie OMV - Petrom condusa de director general al OMV Group, Rainer Seele. Seful statului a subliniat, in cadrul intalnirii, ca independenta si securitatea energetica pentru Romania sunt obiectivele sale esentiale, intr-un context european al unei piete integrate, bazate pe liber acces, concurenta si competitivitate, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Domnule Presedinte, opriti-va!

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca se foloseste de strada pentru a-si atinge scopurile politice, cel mai recent exemplu in acest sens fiind cel al mortii politistului.

Klaus Iohannis cere Guvernului sa gaseasca metode pentru a-i sprijini pe oameni sa isi consolideze imobilele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, duminica, la Sibiu, ca nu a simtit cutremurul de sambata dimineata, aratand ca Guvernul trebuie sa-i sprijine pe romanii care vor sa-si consolideze imobilele, potrivit Mediafax. El a indemnat Guvernul sa gaseasca metode pentru a-i ajuta concret pe romanii care vor sa-si consolideze imobilele a caror structura ar putea fi afectat de un seism de proportii.

Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru marti (VIDEO)

Marti, 27 septembrie, va avea loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii la Palatul Cotroceni la ora 12. Sedinta vine dupa participarea presedintelui Klaus Iohannis la summitul liderilor de stat din.

Klaus Iohannis, premiat in Germania pentru lupta anticoruptie

Klaus Iohannis a primit, in Germania, miercuri seara, premiul Herman Ehlers pentrumerite deosebite in sprijinirea statului de drept si a luptei impotriva.

Victor Ponta ii raspunde lui Klaus Iohannis: Credeti ca noul dosar deschis contra mea, pentru vizita in Romania a premierului Tony Blair, se intampla din cauza campaniei electorale?

Victor Ponta i-a adresat, miercuri, o serie de intrebari presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta a afirmat ca autodenuntul lui Sebastian Ghita privind teza de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-ar datora campaniei electorale.

Klaus Iohannis si Calin Popescu-Tariceanu participa la inmormantarea fostului presedinte israelian Shimon Peres

Presedintele Klaus Iohannis si seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vor participa, vineri, la inmormantarea fostului presedinte israelian si laureat al Premiului Nobel pentru Pace, Shimon Peres, care va avea loc la cimitirul de pe Muntele Hertzl din Ierusalim.

Procesul lui Klaus Iohannis, amanat. Decizia privind casa din Sibiu se da pe 7 decembrie

Curtea de Apel Pitesti a amanat pentru data de 7 decembrie termenul in procesul privind casa din Sibiu a presedintelui Klaus Iohannis, informeaza Agerpres. Familia Iohannis a formulat.

Klaus Iohannis, despre scandalul echipamentelor contrafacute:Este revoltator. Responsabilii, de toata jena!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca responsabilii pentru starea foarte proasta a echipamentelor sportivilor de la ultima editie a Jocurilor Olimpice sunt de toata jena.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a mortii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )