Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, prima reactie dupa acordul obtinut la Bruxelles

B1 B1,
Klaus Iohannis, prima reactie dupa acordul obtinut la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a participat in aceste zile la reuniunea extraordinara a Consiliului European, in cadrul careia au fost alesi viitorii lideri ai principalelor institutii europene. Detalii. continuă pe B1

Ministrul Culturii, prima reactie dupa ce Ion Caramitru i-a cerut demisia: Nu m-am razbunat pe nimeni. Controlul nu il vizeaza pe el

Ion Caramitru, managerul Teatrului National Bucuresti, cere demisia ministrului Culturii, Daniel Breaz, dupa ce acesta a anuntat ca va trimite Corpul de Control la TNB. Ministrul Culturii a avut o interventie.

Primarul municipiului Bacau, prima reactie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, a declarat pe pagina sa de socializare ca isi va dovedi nevinovatia in instanta, dupa ce a fosttrimis in judecatade catre DNA. Am luat act de.

Caru cu vedete: Andreea Raicu face yoga pe malul lacului. in ce loc din Bucuresti o gasiti; Andra, prima reactie dupa inlocuirea din juriul de la Vocea Romaniei; Silueta de model la 51 de ani. Celine Dion a uimit Parisul cu trupul ei sculptat

Catalin Bordea face nunta. O sa avem 80 de invitati maximum. Catalin Bordea face anul acesta. Mamica Elena Gheorghe, sexy la piscina. Are reguli stricte pentru a se mentine la 50 kg. Elena Gheorghe a mers la piscina, fiind o adevarata aparitie printre.

Klaus Iohannis, reactie in scandalul din lumea culturii: Artistii si institutiile de cultura au nevoie de solidaritatea noastra

Scandalul pe lipsa fondurilor din lumea culturii ia amploare. Klaus Iohannis a scris pe Facebook de la Bruxelles ca este solidar cu artistii care au anuntat un miting in fata Guvernului. Sunt alaturi.

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Este inacceptabil sa nu avem o persoana intr-o functie importanta in UE din tarile care au devenit mai recent membre (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, la sosirea la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, ca vrea sa se implice astfel incat sa se ajunga la un echilibru intre estul si vestul Europei in.

Tariceanu: Bataie imensa pe ciolan, la Bruxelles. Sunt tocmeli mai ceva ca la piata! Ironii la adresa lui Klaus Iohannis

Calin Popescu Tariceanu a declarat, marti, ca tocmelile pentru functii europene dau un semnal foarte prost catre cetatenii statelor membre. Seful ALDE il ironizeaza si pe Klaus Iohannis, afirmand.

Liderul PPE, felicitari pentru Klaus Iohannis la finalul primei presedintii a Romaniei la Consiliul UE: Summitul de la Sibiu va ramane un punct culminant in pregatirea viitorului Europei

Presedintele Partidului Popular European Joseph Daul i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis un mesaj de felicitare pentru felul in care Romania a asigurat pentru prima data preseditia rotativa a Consiliului Un.

KLAUS IOHANNIS: Sustinem asistenta financiara a UE pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, ca, la initiativa sa, Romania a constituit un grup de experti pentru a acorda asistenta Chisinaului pentru consolidarea institutiilor si a anuntat ca Romania va sustine deblocarea asistentei financiare a Uniunii Europene pentru Republica Moldova.

Klaus Iohannis, declaratii dupa intalnirea cu premierul Maia Sandu: Romania poate acorda asistenta Moldovei

UPDATEPremierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Romania este si va fi cel mai constant si dedicat.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul moldovean Maia Sandu: Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti dimineata, ca Romania a fost, este si va fi cel mai constant si dedicat sustinator al Republicii Moldova, in conditiile in care seful statului a primit-o pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )