Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii

B1 B1,
Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, legea carantinarii si izolarii, anunta Administratia Prezidentiala. Dupa promulgare, legea intra in vigoare la treizile de la publicarea in. continuă pe B1

Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii. Actul normativ a fost publicat in Monitorul Oficial

UPDATE, 18 iulie, ora 14. 20 -Legea carantinarii si izolarii a fost publicata in Monitorul Oficial. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, legea carantinarii si izolarii,.

Klaus Iohannis a promulgat Legea carantinei si izolarii. De cand intra in vigoare si ce modificari aduce

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata decretul pentru promulgarea Legii carantinei, a anuntat Administratia Prezidentiala. Legea care va da Guvernului din nou parghii legale sa blocheze externarile persoanelor infectate cu COVID-19 intra in vigoare de marti.

ULTIMA ORA. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinei si izolarii

Legea privind carantina si izolarea a fost promulgata, sambata, de presedintele Klaus Iohannis. Dupa ce actul normativ va fi publicat in Monitorul Oficial, va incepe sa isi produca efectele.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind carantina

Legea privind carantina si izolarea, adoptata joi seara de Senat, ca for decizional, a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru stabilirea datei alegerilor locale la 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020.

Cand vor avea loc alegerile locale 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea

Klaus Iohannis a semnat joi, 16 iulie, decretul pentru promulgarea legii privind stabilirea dateialegerilor pentru alegerile locale din 2020. De asemenea, decretul are in vedere si masurile pentru buna.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care activitatile in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen sunt interzise in scoli

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care are ca obiect de reglementare modificarea si completarea Legii educatiei nationale, in sensul interzicerii in scoli a unor activitati, intre care prozelitismul religios si cele in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la legea de declarare a zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

In urma deliberarilor, Curtea Constitutionala, cu majoritate de voturi, a respins, ca neintemeiata, obiectia de neconstitutionalitate si a constatat ca Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon este constitutionala in raport cu criticile formulate, a transmis CCR.

Klaus Iohannis a promulgat chiar acum legea. Totul este oficial

Sambata, presedintele Klaus Iohannus a promulgat legea privind carantina si izolarea, anunta Administratia Prezidentiala. Astfel, seful statului se afla la Bruxelles, unde participa la Consiliul European, pentru negocierea planului de relansare a economiei UE. Klaus Iohannis a promulgat chiar acum legea Astazi, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind instituirea unor masuri .

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind carantina si izolarea!

Presedintele Romaniei a semnat sambata, 18 iulie a. c. , decretul privind promulgarea Legii privind in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )