Libnet.ro
UNICEF

20:15

Klaus Iohannis raspunde intrebarilor adresate de ziarul Adevarul

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis raspunde intrebarilor adresate de ziarul Adevarul

In cadrul conferintei de presa desfasurate la finalul Summitului NATO de la Varsovia, presedintele Romaniei a raspuns la doua intrebari legate de ceea ce am numit ambitiile Romaniei in calitate de actor regional. Foarte interesante raspunsurile. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Romania si-a atins obiectivele la Varsovia. Militari romani vor fi mobilizati in Polonia in cadrul batalionului NATO

Romania si-a atins obiectivele si isi consolideaza pozitia de stat membru NATO si actor regional care contribuie eficient la mentinerea stabilitatii si securitatii intr-o zona de riscuri, a declarat presedintele Klaus Iohannis la finalul summitului de la Varsovia.

Klaus Iohannis, dupa summitul de la Varsovia: Romania trimite militari in Polonia in cadrul batalionului NATO

Romania si-a atins obiectivele si isi consolideaza pozitia de stat membru NATO si actor regional care contribuie eficient la mentinerea stabilitatii si securitatii intr-o zona de riscuri, a declarat presedintele Klaus Iohannis la finalul summitului de la Varsovia.

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire in functie a celor patru noi ministri propusi de Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de revocare a ministrilor Adrian Curaj, Dan Costescu, Marius Bostan si Dan Stonescu, remaniati de premierul Dacian Ciolos, si decretele de numire in functie a celor patru noi ministri, Mircea Dumitru, Sorin Buse, Maria Ligor si Dragos Tudorache.

Carti din colectia Da, eu sunt, insert cu ziarul Adevarul de luni, 11 iulie

Cum au fost Shakespeare, Leonardo da Vinci, Marco Pol, inainte de a se deveni celebri? Ce faceau ei la 12 ani? Aceste raspunsuri le veti gasi in cartile din colectia Da, eu sunt ce vor fi distribuite, in fiecare luni, cu ziarul Adevarul, timp de patru saptamani. Astfel, pe 11, 18, 25 iulie si 1 august, cate un volum din aceasta colectie va fi insert cu Adevarul, la pretul de 14. 99 de lei pachet, ziar impreuna cu carte.

Klaus Iohannis, dupa summitul NATO de la Varsovia: Am ajuns nu numai sa avem forte aliate in Romania, ci sa comandam. Ceilalti vin ca sa fie impreuna

In cadrul conferintei de presa desfasurate la finalul Summitului NATO de la Varsovia, presedintele Romaniei a raspuns la doua intrebari legate de ceea ce am numit ambitiile Romaniei in calitate de actor regional. Foarte interesante raspunsurile.

Oana Zamfir face dezvaluiri socante despre Klaus Iohannis: Este o afacere de-a dreptul socanta. Vorbim despre cel putin 20 milioane de euro

Jurnalista Oana Zamfir a facut un val de dezvaluiri socante despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, potrivit dcnews. ro. Klaus Iohannis ar putea.

Klaus Iohannis, dupa summit-ul de la Varsovia: Romania a dovedit ca este un aliat credibil al NATO

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a oferit primele declaratii oficiale in urma summit-ului NATO de la Varsovia, explicand care este pozitia statului roman in cadrul Aliantei.

Ion Cristoiu despre Proiectul de Tara: Klaus Iohannis a lansat o noua si ampla campanie de Trancaneala nesfirsita

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre Proiectul de Tara lansat de presedintele Romaniei Klaus Iohannis. O publicatie care a fost condusa de.

Klaus Iohannis, strigat de ajutor la Summitul NATO: Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita sprijin sustinut

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut sambata la cea de-a doua reuniune a Consiliului Nord-Atlantic ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, scrie.

Summitul NATO de la Varsovia: Klaus Iohannis a cerut ajutor pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut sambata la cea de-a doua reuniune a NATO ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )