Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis, reactie dupa votul din Parlament in cazul lui Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, reactie dupa votul din Parlament in cazul lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe Facebook un mesaj in care solicita demisia premierului Victor Ponta. Mesajul vine dupa ce deputatii au respins solicitarea de incuviintare a urmaririi penale a. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, reactie dura dupa votul in cazul Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa ce deputatii au respins cerere DNA de urmarire penala a premierului Victor Ponta, ca Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie.

Ce a postat Ponta pe Facebook, dupa votul din Camera Deputatilor

Premierul Victor Ponta a scris, marti, pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care sustine ca votul de astazi este unul normal, iar Parlamentul si Guvernul au obligatia de a respecta Constitutia.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Klaus Iohannis: E o zi trista pentru democratie. Victor Ponta a ales sa sacrifice interesul Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este o zi trista pentru democratia din Romania, referindu-se la votul dat in Parlament in cazul premierului Victor Ponta. in legatura cu votul dat azi in.

Iohannis, dupa votul in cazul premierului: Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce deputatii au decis prin vot ca premierul Victor ponta nu poate fi urmarit penal prentru conflict de interese. Printr-un comunicat postat pe site-ul Administratiei.

Klaus Iohannis: Regret ca Parlamentul s-a transformat intr-un scut de protectie pentru Victor Ponta

Klaus Iohannis spune, comentand votul de marti din Camera Deputatilor, ca Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie si ca regreta ca astazi coalitia de guvernare a impus o decizie in sens contrar si s-a transformat intr-un scut de.

Klaus Iohannis: Regret ca Parlamentul s-a transformat intr-un scut de protectie pentru Victor Ponta

Klaus Iohannis spune, comentand votul de marti din Camera Deputatilor, ca Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie si ca regreta ca astazi coalitia de guvernare a impus o decizie in sens contrar si s-a transformat intr-un scut de.

Ambasada Olandei, comunicat in urma votului din Parlament in cazul premierului Ponta

Ambasada Olandei la Bucuresti transmite in urma votului din Camera Deputatilor ca sustine si crede cu tarie ca toti oamenii sunt egali in fata legii, apreciind ca evolutiile recente din Parlament pun in.

VIDEO Iohannis: Daca si-ar fi convins colegii sa-i ridice imunitatea, nu l-as fi suspendat pe Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti dupa-amiaza, despre votul dat de Parlament in cazul premierului Victor Ponta, fata de care DNA a solicitat inceperea urmaririi penale. Iohannis a criticat pozitia parlamentarilor, dar si pe cea a premierului care, potrivit presedintelui, a ales cea mai proasta varianta de a se apara.

Iohannis: Ponta a ales sa sacrifice interesul Romaniei pentru interesul propriu. E o zi trista pentru democratie

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, la finalul sedintei CSAT, despre votul din Parlament in cazul premierului Victor Ponta, ca este o zi trista pentru democratia din Romania, aratand ca premierul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )