Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis: Revizuirea Constitutiei este obligatorie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Revizuirea Constitutiei este obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca revizuirea Constitutiei este un demers obligatoriu, informeaza Mediafax. intrebat daca revizuirea Constitutiei este un demers care ar trebui facut, Iohannis a spus:. continuă pe Antena3

Revizuirea Constitutiei este un parcurs complicat, dar trebuie facut

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri seara, la un canal de televiziune, ca revizuirea Constitutiei este un demers obligatoriu, care trebuie facut, desi are un parcurs complicat, ce presupune consensul politic in Parlament, apoi referendumul national.

Klaus Iohannis la Realitatea Tv: Cu actualul Guvern nu vad cum sa pun in practica programul meu pentru o Romanie puternica in urmatorii 10 ani. Imi doresc un Guvern PNL, nu fac un secret

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, in emisiunea Jocuri de putere de la Realitatea Tv, moderata de Rares Bogdan, ca isi doreste un Parlament mai putin numeros si mai eficient, o Constitutie modernizata si reluarea discutiilor pe regionalizare si descentralizare. Seful statului a adaugat ca este normal sa colaboreze cu Victor Ponta, insa cu acest Guvern nu vad cum sa pun in practica programul meu pentru o Romanie puternica in urmatorii 10 ani. ) Am spus ca dupa alegeri vor aparea miscari in Parlament, se formeaza noi grupuri. Acest lucru se intampla. E posibil sa se schimbe majoritatea. Iohannis a vorbit si despre proiectul Rosia Montana, spunand ca, in opinia sa, acesta trebuie rediscutat, insa nu este treaba presedintelui. Lucrurile s-au schimbat radical dupa scaderea pretului petrolului. Exploatarea gazelor de sist, in tara noastra, nu cred ca mai este in zona rentabilitatii. Iohannis: Parlament redus, Constitutie modernizata, lupta anticoruptie, guvern PNL, extractia gazelor de sist este nerentabila.

Klaus Iohannis: Motivul pentru starea economica actuala a Romaniei este coruptia generalizata. Eu nu fac politica pentru persoane, eu fac politica pentru Romania

Dupa prima luna din mandatul de presedinte, Klaus Iohannis lanseza un mesaj cu privire la situatia economica a Romaniei. intr-o postare pe pagina personala de Facebook, Iohannis sustine ca motivul pentru.

Klaus Iohannis despre Rosia Montana: Proiectul trebuie rediscutat. Asa cum a fost conceput, nu mi se pare potrivit/ Exploatarea gazelor de sist, in tara noastra, nu mai este in zona rentabilitatii

Am spus-o si sunt de aceeasi parere: proiectul trebuie rediscutat. Asa cum a fost conceput, nu mi se pare potrivit. Fara o negociere buna, lucrurile nu vor putea fi rezolvate. Aceasta negociere trebuie facuta intre firma care trebuie sa investeasca si reprezentantii Guvernului, nu este treaba presedintelui, a declarat Klaus Iohannis la Realitatea TV.

Klaus Iohannis castiga procesul cu ANI. Verdict final: Presedintele NU s-a aflat in incompatibilitate

Magistratii au respins recursul ANI, in dosarul in care seful statului este acuzat de ANI de incompatibiliate. Presedintele Klaus Iohannis nu s-a aflat in incompatibilitate, a decis ICCJ. Decizia este.

Cine este si cum gandeste cel mai important om de langa Klaus Iohannis. Un autoportret facut in sapte ani de postari pe blog

Dan Mihalache a fost introdus la intalnirea cu Victoria Nuland drept seful administratiei prezidentiale, iar la intalnirile de la Bruxelles - Comisia Europeana si NATO - a stat mereu lipit de presedinte. Mihalache s-a conturat deja drept unul dintre cei mai influenti oameni din echipa lui Klaus Iohannis, cuvantul sau parand sa cantareasca greu la Cotroceni. Prin urmare, merita cercetat cu mai multa atentie cum gandeste, cine sunt mentorii lui politici, unde s-a format si care sunt valorile in care crede. Informatii relevante furnizeaza chiar Mihalache. Le-am cules cu penseta parcurgand integral toate textele cateva zeci/sute) publicate pe blogul sau, deschis in 21 iunie 2007, unde a publicat, cu mici intreruperi, pana in data de 17 august 2014. Mihalache spune acolo, cu sau fara voie, o multime despre el.

Emotii pentru presedintele Klaus Iohannis. Procesul de incompatibilitate se incheie astazi

Procesul de incompatibilitate al presedintelui Kalus Iohannis se incheie astazi. Instanta Suprema se pronunta in dosarul in care seful statului este acuzat de ANI de incompatibiliate. Klaus Iohannis a contestat.

Subiectiv. Presedintele Klaus Iohannis vrea un alt guvern

Intr-un interviu acordat pentru cotidianul New York Times, presedintele Klaus Iohannis a explicat ca este nevoie de un guvern nou. Am explicat ca in economia romaneasca e nevoie de reguli mai putine si mai.

Klaus Iohannis si-ar putea afla miercuri decizia din dosarul incompatibilitate

Magistratii Curtii Supreme sunt asteptati miercuri sa pronunte o deciziei definitiva in dosarul in care presedintele Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate. Seful statului a avut castig de cauza la Curtea de Apel Alba Iulia, judecatorii anuland raportul inspectorilor de integritate.

Declaratia de avere a lui Klaus Iohannis: Presedintele are cu 26.000 lei mai mult de la inceputul mandatului

Preseditele Klaus Iohannis are in cont cu 26. 000 lei mai mult de la inceputul mandatului, potrivit declaratiei de avere postata pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Declaratia de avere este completata cu data.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )