Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis la RFI: Crin Antonescu a ratat oportunitatea de a face mai buna campania; iesirea lui publica de joi nu ma ajuta

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis la RFI: Crin Antonescu a ratat oportunitatea de a face mai buna campania; iesirea lui publica de joi nu ma ajuta

Klaus Iohannis afirma la RFI ca e bine ca fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, si-a spus parerea despre refacerea USL. Candidatul ACL la Presedintie precizeaza insa ca iesirea publica a lui Antonescu nu il ajuta, ca de obicei. continuă pe Hotnews

VIDEO. Crin Antonescu: A fost CEA MAI SLABA CAMPANIE PREZIDENTIALA, ziua votului nu va fi una vesela

Crin Antonescu, fostul presedinte al PNL, a declarat, joi, la RFI, ca aceasta campanie prezidentiala a fost cea mai slaba de pana acum si a aminti ca in urma confruntarii dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis nu s-a spus si nu s-a intamplat nimic esential.

Crin Antonescu: Aceasta campanie electorala a fost de departe cea mai slaba

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat ca, in opinia sa, aceasta campanie prezidentiala a fost cea mai slaba de pana acum si a mentionat ca in urma confruntarii dintre Victor Ponta si Klaus.

Crin Antonescu: Mascarada USL 2.0 m-a determinat sa votez duminica

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, ca USL 2 este o minciuna enorma din partea lui Victor Ponta si a acolitilor sai si ca ceea ce a facut Victor Ponta in aceasta seara, aceasta.

Crin Antonescu: Ceea ce a facut Ponta in seara asta, aceasta MASCARADA, m-a determinat sa votez duminica

Crin Antonescu, fostul presedinte al PNL a declarat, vineri, la Realitatea TV ca USL 2 este o minciuna enorma din partea lui Victor Ponta si a acolitilor sai si ca ceea ce a facut Victor Ponta in aceasta seara, aceasta imensa mascarada, l-a determinat sa voteze duminica.

UPDATE Crin Antonescu: Adevaratul continuator al lui Traian Basescu e Victor Ponta. Imensa mascarada cu USL 2, o butaforie de tip comunistoid, m-a determinat sa votez duminica

Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca adevaratul continuator al lui Traian Basescu e Victor Ponta. Fostul lider al liberalilor, care a fost absent pe perioada campaniei electorale, a caracterizat drept o imensa mascarada anuntul lui Victor Ponta si Tariceanu privind infiintarea noului USL si a precizat ca acest lucru l-a determinat sa se prezinte duminica la vot.

Crin Antonescu rupe tacerea: Ponta falsifica realitatea, dupa ce si-a anexat cateva grupuri de profitori

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a criticat joi, la Radio Romania Actualitati, asocierea dintre premierul Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, respectiv tentativa de refacere a Uniunii Social Liberale.

2 pentru Romania, documentarul despre Victor Ponta si Klaus Iohannis, are astazi premiera la Digi24

Documentarul 2 pentru Romania, care face portretul celor doi candidati la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Victor Ponta, are premiera astazi, 12 noiembrie, la Digi24, incepand cu ora 20:00.

Klaus Iohannis la Digi 24: Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana de 1% intre mine si domnul Ponta. / Ce daca sunt etnic german? Sunt cetatean roman, asa cum Sibiul este orasul meu, tot asa Romania este patria mea

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat, joi seara, incepand cu ora 20:00, la Digi 24. La aceeasi ora, la Antena 3 era anuntata prezenta contracandidatului sau, Victor Ponta. Primul ministru nu a ajuns, inca, pana in jurul orei 20:30, in studioul Antenei 3. Klaus Iohannis a declarat, la Digi 24, ca Guvernul care va fi in functie in 2015 va trebui sa scoata banii de undeva. Va fi un Guvern PSD care va trebui sa mareasca taxele si impozitele, cetatenii vor plati nota de plata pentru aceasta campanie. Sunt convins ca vom vedea cresteri de impozite si taxe. Iohannis a sustinut si ca, in sondajele ACL din ultima saptamana, diferenta dintre el si Victor Ponta este de doar un procent. Sondajele care dau diferenta mai mare sunt o manevra electorala: fratilor, nu are rost sa mai votati ca oricum castiga Ponta. Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana intre noi de 1%, suntem la egalitate, a afirmat Iohannis.

VIDEO A doua dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, la B1 TV: Iohannis l-a atacat dur pe Ponta pe temele coruptiei, plagiatului, amnistiei si gratierii, in timp ce Ponta a insistat pe paralela cu Basescu si pe faptul ca primarul Sibiului ar fi nepregat

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit din nou, miercuri seara, la B1 TV, in cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dintre cei doi politicieni calificati in turul doi al alegerilor prezindentiale, moderata de Madalina Puscalau. Klaus Iohannis a parut mult mai in largul lui si l-a pus in cateva randuri in dificultate pe Victor Ponta, in special in momentul in care i-a cerut acestuia ca intre barbatii sa convoace vineri Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei si pentru a ridica imunitatea tuturor parlamentarilor pentru care DNA a cerut acest lucru. Ponta nu a oferit un raspuns clar.

Klaus Iohannis: Julio Iglesias mi-a spus, cand a venit sa ma viziteze la Sibiu, Dvs o sa fiti presedintele tarii

Klaus Iohannis a declarat, intr-o emisiune la Etno TV, ca unul dintre artistii sai preferati este cantaretul spaniol Julio Iglesias, care l-a si vizitat la Primarie atunci cand a venit in concert la Sibiu. Am fost foarte surprins de afirmatia lui Julio Iglesias cand a venit sa ma viziteze, fara nicio alta introducere mi-a spus Dvs o sa fiti presedintele tarii. Am zis Cum asa?, mi-a raspuns Stiu eu, ca am cunoscut multi oameni, a povestit Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )