Libnet.ro
UNICEF

23:45

Crin Antonescu: Aceasta campanie electorala a fost de departe cea mai slaba

B1 B1,
Crin Antonescu: Aceasta campanie electorala a fost de departe cea mai slaba

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat ca, in opinia sa, aceasta campanie prezidentiala a fost cea mai slaba de pana acum si a mentionat ca in urma confruntarii dintre Victor Ponta si Klaus. continuă pe B1

VIDEO. Crin Antonescu: A fost CEA MAI SLABA CAMPANIE PREZIDENTIALA, ziua votului nu va fi una vesela

Crin Antonescu, fostul presedinte al PNL, a declarat, joi, la RFI, ca aceasta campanie prezidentiala a fost cea mai slaba de pana acum si a aminti ca in urma confruntarii dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis nu s-a spus si nu s-a intamplat nimic esential.

Horea Uioreanu, fostul presedinte al CJ Cluj, dupa ce a iesit de la Penitenciarul Gherla: Mi se pare ce mai anosta campanie electorala

Horea Uioreanu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, a ajusn miercuri seara la casa sa din Cluj-Napoca, unde va pune in aplicare decizia Curtii de Apel Cluj: arets la domiciliu. Acesta a declarat ca va vota duminica, 16 noiembrie, si ca aceasta este cea mai anosta campanie electorala din cate a vazut.

Verdictul analistilor: Cea mai dezechilibrata campanie electorala. Ponta a indus ideea de candidat dorit de toata lumea, iar Iohannis a fost reactiv

Analistii politici contactati de Adevarul sustin ca am asistat la cea mai slaba, dezechilibrata si agresiva campanie electorala din ultimii 25 de ani.

Crin Antonescu: Ceea ce a facut Ponta in seara asta, aceasta MASCARADA, m-a determinat sa votez duminica

Crin Antonescu, fostul presedinte al PNL a declarat, vineri, la Realitatea TV ca USL 2 este o minciuna enorma din partea lui Victor Ponta si a acolitilor sai si ca ceea ce a facut Victor Ponta in aceasta seara, aceasta imensa mascarada, l-a determinat sa voteze duminica.

Crin Antonescu: Mascarada USL 2.0 m-a determinat sa votez duminica

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, ca USL 2 este o minciuna enorma din partea lui Victor Ponta si a acolitilor sai si ca ceea ce a facut Victor Ponta in aceasta seara, aceasta.

UPDATE Crin Antonescu: Adevaratul continuator al lui Traian Basescu e Victor Ponta. Imensa mascarada cu USL 2, o butaforie de tip comunistoid, m-a determinat sa votez duminica

Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca adevaratul continuator al lui Traian Basescu e Victor Ponta. Fostul lider al liberalilor, care a fost absent pe perioada campaniei electorale, a caracterizat drept o imensa mascarada anuntul lui Victor Ponta si Tariceanu privind infiintarea noului USL si a precizat ca acest lucru l-a determinat sa se prezinte duminica la vot.

Klaus Iohannis la RFI: Crin Antonescu a ratat oportunitatea de a face mai buna campania; iesirea lui publica de joi nu ma ajuta

Klaus Iohannis afirma la RFI ca e bine ca fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, si-a spus parerea despre refacerea USL. Candidatul ACL la Presedintie precizeaza insa ca iesirea publica a lui Antonescu nu il ajuta, ca de obicei.

Crin Antonescu rupe tacerea: Ponta falsifica realitatea, dupa ce si-a anexat cateva grupuri de profitori

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a criticat joi, la Radio Romania Actualitati, asocierea dintre premierul Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, respectiv tentativa de refacere a Uniunii Social Liberale.

Adevarul Live de la ora 12.00: Dan Sova despre ultima zi de campanie electorala

Dan Sova, senator PSD, vine la Adevarul Live pentru o discutie despre ultima zi de campanie electorala si sansele partidului din care face parte de a avea, dupa 10 ani, un presedinte la Cotroceni.

Iohannis ar fi vrut sprijin de la Antonescu: Nu ar fi fost rau

Candidatul ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, ca nu ar fi fost rau daca ar fi primit un sprijin in campanie din partea lui Crin Antonescu, dar, din motive pe care spune ca nu le.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )