Libnet.ro
UNICEF

23:30

Crin Antonescu: Mascarada USL 2.0 m-a determinat sa votez duminica

B1 B1,
Crin Antonescu: Mascarada USL 2.0 m-a determinat sa votez duminica

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, ca USL 2 este o minciuna enorma din partea lui Victor Ponta si a acolitilor sai si ca ceea ce a facut Victor Ponta in aceasta seara, aceasta. continuă pe B1

UPDATE Crin Antonescu: Adevaratul continuator al lui Traian Basescu e Victor Ponta. Imensa mascarada cu USL 2, o butaforie de tip comunistoid, m-a determinat sa votez duminica

Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca adevaratul continuator al lui Traian Basescu e Victor Ponta. Fostul lider al liberalilor, care a fost absent pe perioada campaniei electorale, a caracterizat drept o imensa mascarada anuntul lui Victor Ponta si Tariceanu privind infiintarea noului USL si a precizat ca acest lucru l-a determinat sa se prezinte duminica la vot.

Crin Antonescu: Ceea ce a facut Ponta in seara asta, aceasta MASCARADA, m-a determinat sa votez duminica

Crin Antonescu, fostul presedinte al PNL a declarat, vineri, la Realitatea TV ca USL 2 este o minciuna enorma din partea lui Victor Ponta si a acolitilor sai si ca ceea ce a facut Victor Ponta in aceasta seara, aceasta imensa mascarada, l-a determinat sa voteze duminica.

Klaus Iohannis la RFI: Crin Antonescu a ratat oportunitatea de a face mai buna campania; iesirea lui publica de joi nu ma ajuta

Klaus Iohannis afirma la RFI ca e bine ca fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, si-a spus parerea despre refacerea USL. Candidatul ACL la Presedintie precizeaza insa ca iesirea publica a lui Antonescu nu il ajuta, ca de obicei.

Crin Antonescu: Aceasta campanie electorala a fost de departe cea mai slaba

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat ca, in opinia sa, aceasta campanie prezidentiala a fost cea mai slaba de pana acum si a mentionat ca in urma confruntarii dintre Victor Ponta si Klaus.

VIDEO. Crin Antonescu: A fost CEA MAI SLABA CAMPANIE PREZIDENTIALA, ziua votului nu va fi una vesela

Crin Antonescu, fostul presedinte al PNL, a declarat, joi, la RFI, ca aceasta campanie prezidentiala a fost cea mai slaba de pana acum si a aminti ca in urma confruntarii dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis nu s-a spus si nu s-a intamplat nimic esential.

Crin Antonescu rupe tacerea: Ponta falsifica realitatea, dupa ce si-a anexat cateva grupuri de profitori

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a criticat joi, la Radio Romania Actualitati, asocierea dintre premierul Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, respectiv tentativa de refacere a Uniunii Social Liberale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )