Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis si-a anuntat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis si-a anuntat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL (VIDEO)

Prim-vicepresedintele liberal,Klaus Iohannis, a anuntat luni ca va demisiona din functie, precum si din cea de membru al BPN. Ma refer mai mult la rezultatele din Sibiu. Am demisionat in aceasta . continuă pe B1

Klaus Iohannis si-a anuntat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL

Prim-vicepresedintele liberal,Klaus Iohannis, a anuntat luni ca va demisiona din functie, precum si din cea de membru al BPN. Ma refer mai mult la rezultatele din Sibiu. Am demisionat in aceasta .

Crin Antonescu si-a prezentat demisia din functia de presedinte al PNL

UPDATE -Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a prezentat demisia din fruntea partidului in cadrul Sedintei Biroului Politic National, precizand ca decizia sa este irevocabila si unilaterala, dupa ce.

Klaus Iohannis a demisionat din functia de prim-vicepresedintele PNL: Rezultate obtinute de PNL la scrutinul de ieri sunt proaste

Klaus Iohannis, primarul Sibiului, a declarat intr-o conferinta de presa ca si-a dat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PNL si din biroul de conducere al partidului ca urmare a rezultatelor obtinute de PNL la europarlamentare.

Tariceanu: Rezultatele obtinute de PNL la europarlamentare sunt un dus rece. Demisia lui Iohannis, recunoasterea esecului (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, dupa ce primarul Sibiului Klaus Iohannis si-a anuntat demisia din PNL ca acest gest reprezinta o recunoastere a esecului inregistrat la.

Liberalul Ilie Bolojan, primarul Oradei, si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al PNL

Rezultatele slabe obtinute de PNL si la nivelul municipiului Oradea l-au determinat pe primarul Ilie Bolojan sa-si dea demisia din functia de vicepresedinte al PNL.

Klaus Iohannis a demisionat din functia de prim-vicepresedinte PNL

Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca a demisionat din functia de prim-vicepresedinte PNL si ca a renuntat sa mai fie membru BPN.

Klaus Iohannis a demisionat din functia de prim-vicepresedinte PNL si din calitatea de membru in Biroul Politic

Klaus Iohannis a anuntat luni dimineata ca demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte PNL si din calitatea de membru in Biroul Politic, ca urmare a rezutatelor proaste obtinute de PNL la alegerile europarlamentare.

Klaus Iohannis a DEMISIONAT din functia de prim-vicepresedinte PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, ca a demisionat din aceasta calitate, precum si din cea de membru al BPN.

Klaus Iohannis a DEMISIONAT din functia de prim-vicepresedinte al PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, ca a demisionat din aceasta calitate, precum si din cea de membru al BPN. Avand in vedere rezultatele obtinute de PNL la scrutinul de ieri duminica.

Europarlamentare 2014. Klaus Iohannis a demisionat din functia de prim-vicepresedintele PNL si din biroul de conducere al partidului

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, ca a demisionat din aceasta calitate, precum si din cea de membru al BPN.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )