Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis: Spre disperarea coruptilor, lupta anticoruptie se desfasoara cu intensitate mare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Spre disperarea coruptilor, lupta anticoruptie se desfasoara cu intensitate mare

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii in legatura cu evolutia Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta a afirma ca DNA-ul isi face foarte bine treaba si ca nu exista influente politice in lupta impotriva coruptiei, spre disperarea. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: Lupta impotriva coruptiei se desfasoara cu intensitate mare, spre disperarea coruptilor. Sunt foarte multumit, DNA isi face treaba foarte bine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Palatul Cotroceni, ca nu exista imixtiuni politice in lupta impotriva coruptiei, spre disperarea coruptilor', informeaza.

Iohannis: DNA isi face treaba foarte bine, spre disperarea coruptilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, ca Directia Nationala Anticoruptie DNA) isi face foarte bine treaba si ca nu exista imixiuni politice in lupta impotriva coruptiei, spre disperarea coruptilor.

Iohannis: Spre disperarea coruptilor, faptul ca suntem in precampanie nu are nicio relevanta pentru felul in care DNA lupta impotriva coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca precampania pentru alegerile locale nu are nicio relevanta pentru felul in care DNA lupta impotriva coruptiei, seful statului spunand ca procurorii fac o treaba foarte buna, spre disperarea coruptilor.

Astrid Fodor, urmasa lui Klaus Iohannis? Cine sunt principalii trei candidati la primaria Sibiu

Astrid Fodor este candidatul la Primaria Sibiu cotat cu cele mai multe sanse la alegerile locale din iunie. Face parte din FDGR, a fost din 2008 viceprimar al Sibiului si este considerata un apropiat al Presedintelui Klaus Iohannis. In rest, Astrid Fodor nu a facut prea multe ca sa iasa in evidenta. Din noiembrie 2015, de cand a preluat atributiile fostului primar Iohannis, Astrid Fodor a iesit de foarte putine ori in public. A renuntat la programul saptamanal al conferintelor de presa initiat de Klaus Iohannis si a preferat sa se intalneasca cu presa doar atunci cand a avut ceva foarte important de comunicat.

Klaus Iohannis anunta ca va returna banii obtinuti pe chiria casei din centrul Sibiului pe care a pierdut-o definitiv in instanta

Klaus Iohannis returneaza banii pe chiria casei din centrul Sibiului. Administratia Prezidentiala a anuntat marti dimineata ca presedintele Klaus Iohannis va respecta hotararea instantei cu privire la.

Klaus Iohannis anunta ca va returna banii obtinuti din inchirierea casei pierdute in instanta - la cat se ridica suma

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele Klaus Iohannis va returna banii obtinuti din inchirierea casei din centrul Sibiului, dupa comunicarea deciziei Curtii de Apel Brasov . - Domnul Klaus.

Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica indemnizatiile de crestere a copilului, desi premierul Ciolos a spus ca nu exista bani pentru majorari

Klaus Iohannis a anuntat luni ca a promulgat legea care modifica indemnizatiile de crestere a copilului, eliminand plafonul maxim de 3. 400 de lei lunar. Va rog sa nu tratati aceasta chestiune intr-un mod contabil. Este o lege pro-activa, foarte importanta pentru Romania, a spus Iohannis cu ocazia depunerii juramantului de catre noul ministru al Muncii, Dragos Paslaru.

Klaus Iohannis: Precampania nu are legatura cu actiunile DNA

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca dosarele lansate in ultima perioada de DNA nu au legatura cu campania electorala. Nu se pune problema de imixtiuni in cadrul anchetelor, sustine.

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, primit de Klaus Iohannis, la Cotroceni: Este o mare placere vizita la Bucuresti

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, aflat in vizita oficiala la Bucuresti, a fost primit joi de Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. La inceputul convorbirilor oficiale, presedintele.

Klaus Iohannis il primeste pe presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, pe presedintele ucrainean Petro Porosenko, la Palatul Cotroceni. Petro Porosenko va avea o intrevedere si cu premierul Dacian Ciolos. Pe 17.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )