Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis spune ca alegerile vor avea loc la data stabilita

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis spune ca alegerile vor avea loc la data stabilita

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare vor ave. continuă pe România Liberă

Pandemia nu va afecta calendarul alegerilor parlamentare. Klaus Iohannis: Vor avea loc pe 6 decembrie

In ciuda trendului ascendent de infectari cu SARS-COV-2, alegerile parlamentare se vor desfasura potrivit calendarului anuntat de Guvernul Romaniei, a atentionat Klaus Iohannis luni, 19 octombrie, in cadrul unei.

Klaus Iohannis spune ca Romania poate gestiona epidemia de Covid-19: Avem chiar acum o promotie de medici tineri interesati sa intre direct in prima linie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, luni, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Cotroceni, daca tara noastra ar putea apela la spijin european pentru a face fata lipsei de medici, in.

incepe elefantFest: peste 80 de lansari de carte si intalniri cu autorii vor avea loc in aceasta saptamana- webPR

Elefant. ro da astazi startul elefantFest, cel mai mare targ de carte online din Romania, cu peste un milion de vizitatori inca de la prima editie. Organizatorii propun pasionatilor de lectura din intreaga tara si din Republica Moldova peste 80 de lansari de carte si evenimente cu autorii preferati in cele 7 zile ale targului.

Iohannis: Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii si vor avea loc pe 6 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii si vor avea loc in 6 decembrie.

PONTA: Alegerile vor fi pe 6 decembrie, presedintele nu va promulga legea si nu va respecta decizia CCR

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut, joi, ca presedintele Klaus Iohannis nu va promulga legea care da dreptul Parlamentului sa stabileasca data alegerilor parlamentare si nu va respecta decizia Curtii Constitutionale, apreciind ca vor fi alegeri in 6 decembrie, conform Agerpres.

Sorin Grindeanu, nou atac la adresa Puterii: PNL si Klaus Iohannis masluiesc cifrele, in loc sa previna pandemia

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat ca liberalii si seful statului Klaus Iohannis se ocupa cu masluirea cifrelor privind cazurile de COVID, in loc sa previna pandemia. El a adaugat ca PNL tine neaparat sa tina alegerile pe 6 decembrie, aceasta fiind singura dorinta a partidului aflat la guvernare.

Vestea data de Klaus Iohannis. Ce a stabilit cu cei mai puternici sefi de stat din Europa

Joi si vineri la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European, context in care a afirmat ca in anumite conditii, propunerea Comisiei Europene in privinta reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera ar putea fi acceptata de Romania. Ce a stabilit Klaus Iohannis cu cei mai puternici sefi de stat din .

Klaus Iohannis, anunt transant despre alegerile parlamentare si eventualele noi restrictii. Parlamentul a aprobat legea speciala...

Presedintele Klaus Iohannis a dat, luni, un raspuns asteptarilor publice in legatura cu organizarea alegerilor parlamentare.

KLAUS IOHANNIS: Daca nu se opreste pandemia, expertii vor veni cu masuri suplimentare

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )