Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis sta in fostul birou al lui Ion Iliescu de la Cotroceni: Dan Mihalache a ocupat biroul lui Traian Basescu

B1 B1,
Klaus Iohannis sta in fostul birou al lui Ion Iliescu de la Cotroceni: Dan Mihalache a ocupat biroul lui Traian Basescu

Presedintele Klaus Iohannis a ales sa foloseasca pentru activitatea de la Palatul Cotroceni fostul birou al lui Ion Iliescu, au declarat surse politice pentru HotNews. Pe de alta parte, biroul ocupat de Traian. continuă pe B1

Klaus Iohannis sta la Palatul Cotroceni in fostul birou al lui Ion Iliescu, iar Dan Mihalache - in biroul lui Traian Basescu

Noul presedinte al Romaniei a ales sa foloseasca pentru activitatea zilnica de la Palatul Cotroceni fostul birou ocupat de Ion Iliescu in timpul ultimului sau mandat de presedinte, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

Ion Iliescu a adormit la Parlament, in timpul discursului sustinut de Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a adormit duminica, la ceremonia de depunere a juramantului de catre noul presedinte Klaus Iohannis. Coplesit de evenimentele din Parlament, fostul presedinte, in.

VIDEO Ion Iliescu a adormit in Parlament, in timpul discursului lui Klaus Iohannis

Camerele de filmat l-au surprins pe presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care adormise la doar 10 minute de la inceperea discursului sustinut de Klaus Iohannis duminica, la Parlament, potrivit stirileprotv. ro.

UPDATE. Klaus Iohannis este oficial presedintele Romaniei

UPDATE 12:10 -Klaus Iohannis a depus juramantul in Parlament si devine, oficial, presedintele Romaniei. La Parlament au sosit numerosi invitati, intre care fostii presedinti Ion Iliescu si Emil.

Ion Iliescu: Eu am venit pe valul Revolutiei. Ea nu a fost generata de oameni ca mine

Fostul presedinte Ion Iliescu spune ca Revolutia romana a fost una veritabila, care s-a bazat pe o revolta populara, mentionand totodata ca el a venit pe valul Revolutiei si ca revolutia nu a fost.

Ion Iliescu: Eu am venit pe valul Revolutiei. Revolutia nu a fost generata de oameni ca mine

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a vorbit intr-un interviu acordat Gandul despre zilele Revolutiei din 1989, dar si despre cum percepe astazi acuzele colegilor de partid ca este un comunist.

Cum a ajuns adevarul Revolutiei la mana lui Ion Iliescu

Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989, infiintat de Ion Iliescu si finantat de stat, isi aroga rolul de unica institutie care cerceteaza evenimentele din iarna lui 1989. Un eveniment organizat recent de Iliescu a fost girat de Institutul Cultural Roman, in ciuda acuzatiilor de politizare si a controverselor ce planeaza asupra institutului fondat de fostul presedinte.

Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: Voi face tot ce imi sta in putinta pentru ca familiile sa se reuneasca pe parcursul mandatului meu

Mesaj impresionant de Craciun, din partea presedintelui Klaus Iohannis! Acesta a transmis ca, de sarbatori, gandurile sale se indreapta catre copiii ai caror parinti sunt plecati la munca, peste hotare.

Adevarul Live: Ion M. Ionita si Grigore Cartianu, despre investitura lui Klaus Iohannis

Jurnalistii Ion M. Ionita si Grigore Cartianu discuta, la Adevarul Live, despre investitura lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al Romaniei.

Adevarul Live, ora 11.00 Despre investitura lui Klaus Iohannis

Jurnalistii Ion M. Ionita si Grigore Cartianu discuta, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live despre investitura lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )