Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Nu voi coabita, ci voi colabora cu guvernul PSD atat timp cat va fi in functiune

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Nu voi coabita, ci voi colabora cu guvernul PSD atat timp cat va fi in functiune

Liderul PNL Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la Presedintia Romaniei, a declarat joi, la Focsani, ca nu va coabita, ci va colabora cu guvernul PSD, in cazul in care va fi ales presedinte al tarii. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Nu voi coabita, ci voi colabora cu guvernul PSD atat timp cat va fi in functiune

Presedintele liberal Klaus Iohannis a declarat, joi, ca nu va coabita, ci va colabora cu guvernul PSD in cazul in care va fi ales presedintele tarii. Coabitarea este un fel de troc politic total nepotrivit asa.

Klaus Iohannis: Daca voi fi presedinte, voi colabora cu Guvernul Ponta, nu voi coabita. Nu va dura mult

Klaus Iohannis: in masura in care voi fi presedintele Romaniei in decembrie, sigur ca voi colabora cu guvernul care este in functie. Dar asta nu inseamna ca voi coabita. Coabitarea este un fel de troc politic, total netransparent. Este ceea ce avem acum in functiune. O colaborare este in baza legii, in baza Constitutiei si va functiona pana cand se schimba guvernul. Nu imi fac mari probleme, Guvernul Ponta nu va ramane mult timp in functiune, deci nu va fi o perioada foarte lunga de colaborare cu Guvernul PSD, va fi foarte scurta .

Iohannis: Daca voi fi presedinte, voi colabora cu Guvernul Ponta, nu voi coabita

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, astazi, la Focsani, ca, daca va fi ales presedinte, va colabora cu Guvernul Ponta, insa nu va coabita, deoarece coabitarea este un troc politic, total netransparent, adaugand ca nu isi face probleme intrucat Executivul PSD nu va ramane mult timp in functiune, transmit surse din presa.

Traian Basescu: Nu voi spune daca m-am vazut cu Klaus Iohannis. Nu vreau sa creez un precedent

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV ca dezbaterea privind vizita lui Klaus Iohannis la resedinta este ridicola, afirmand ca nu doreste.

Sova: Klaus Iohannis nu mai are sustinerea liberalilor

Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Dan Sova, sustine ca liberalii l-au abandonat pe Klaus Iohannis, de vreme ce nimeni din PNL nu i-a luat apararea atunci cand Crin Antonescu a lansat un atac extrem de dur la.

Gabriela Firea cere explicatii vizavi de ruptura dintre Crin Antonescu si Klaus Iohannis: Sunt convinsa ca exista elemente ascunse romanilor

Purtatorul de cuvant al campaniei prezindetiale a PSD, Gabriela Firea, cere lamuriri cu privire la episodul recent dintre CrinAntonescu si Klaus Iohannis, episod in urma caruia fostul sef liberal a anuntat.

Klaus Iohannis a mintit atunci cand a afirmat ca nu a mai avut discutii cu presedintele Traian Basescu

Klaus Iohannis, ar fi mintit atunci cand a negat ca a mai avut discutii cu presedintele, Traian Basescu, dupa 2008. Jurnalistii de la stiripesurse. ro scriu ca exista informatii, care demonstreaza ca Iohannis.

Klaus Iohannis: Este obligatoriu sa se realizeze tronsonul de autostrada dintre Pitesti si Sibiu

Tronsonul de autostrada dintre Pitesti si Sibiu trebuie realizat in mod obligatoriu, deoarece face parte dintr-un important coridor de transport european, a afirmat miercuri presedintele PNL, Klaus Iohannis, in timpul unei vizite in judetul Arges, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis considera o gluma ipoteza unei candidaturi a lui Antonescu la Presedintie

Liderul liberal Klaus Iohannis a declarat, miercuri, referindu-se la o ipoteza care anunta o eventuala candidatura independenta a luiAntonescu la prezidentiale, ca este o gluma. Vorbind insa.

Klaus Iohannis: Antonescu are inca nevoie de un timp de digerare. Trebuie sa fim un pic si empatici

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale ACL) la Presedintie, s-a aflat, marti, la Alba Iulia, unde a participat la sedinta Colegiului Director al ACL Alba, intalnire la care au fost prezente circa 600 de persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )