Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis: Voi continua parteneriatele care sunt pilonii politicii externe a Romaniei

B1 B1,
Klaus Iohannis: Voi continua parteneriatele care sunt pilonii politicii externe a Romaniei

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a declarat luni, in cadrul primei conferinte de presa de dupa anuntatarea rezultatului alegerilor, ca va continua parteneriatele deja existente in domeniul. continuă pe B1

Adevarul Live, ora 12.00: Mihai Razvan Ungureanu, unul dintre liderii noului PNL, din culisele victoriei lui Klaus Iohannis

Mihai Razvan Ungureanu, vicepresedinte al Aliantei Crestin-Liberale ACL) si fost premier al Romaniei, vine la Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a explica motivele victoriei zdrobitoare a lui Klaus Iohannis si a echipei care i-a fost aproape in aceasta campanie pentru alegerea presedintelui tarii.

Care sunt planurile de viitor ale premierului Victor Ponta: Nu voi ezita sa fac acest lucru

Victor Ponta nu va demisiona din functia de premier si le multumeste romanilor care l-au votat. Premierul a vorbit la Sinteza zilei, la scurt timp dupa ce a anuntat ca l-a felicitat pe Klaus Iohannis. Desi.

Klaus Iohannis, in prima declaratie oficiala: Voi fi un presedinte liber. Sa fie retrasi ambasadorii de unde romanii au fost umiliti

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut, luni dimineata, o prima declaratie oficiala, in care le-a multumit alegatorilor pentru voturi si a lansat mai multe mesaje privind schimbarile.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,81%, Ponta 45,18%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,66%, Ponta 45,33%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, cu 54,66% din voturi, dupa centralizarea a 96,50% din procesele verbale din sectiile de votare.

UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numaratoare!

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

Monica Macovei: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!

Fostul candidat independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei, l-a felicitat, luni, pe Klaus Iohannis pentru victoria din turul II al alegerilor: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!. Monica Macovei a adaugat ca Sunt mandra de romanii din tara si din lume care au votat cu mic si mare, cu speranta si cerbicie impotriva lui Ponta si a dictaturii hotilor, care ne-au furat si bani, si voturi. Sunt mandra de romanii din lume care si-au daruit o zi din viata ca sa voteze. Ponta a fost invins si de romanii care au stat 15 ore in picioare, umiliti, fara sa poata vota. Sunt fericita ca romanii de acasa au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al romanilor din lume, si asa ne-am reunit.

UPDATE Cele 18 promisiuni din campanie ale lui Klaus Iohannis. Vezi si prin ce au ramas in istorie fostii presedinti

Potrivit celor mai recente date, Klaus Iohannis are un avantaj confortabil de voturi fata de contracandidatul sau, socialistul Victor Ponta. Iohannis si-a bazat campania pe un program de factura liberala care poate fi comprimat in 18 promisiuni care trebuie respectate, odata ajuns la Cotroceni. Sub mandatul sau, Romania ar putea adopta moneda euro, una din marile provocari economice, asumate si de conducerea Bancii Nationale. Vezi intext care sunt cele 18 promisiuni pe care viitorul presedinte s-a obligat sa le respecte si un inventar al principalelor momente cheie ale fostilor presedinti ai Romaniei.

Liderul FDGR: Este o sansa pe care eu sunt convins ca o va valida Klaus Iohannis

Presedintele FDGR, Paul Porr, a declarat, duminica seara, ca era convins ca va castiga Klaus Iohannis pentru ca in primul tur era cel mai bun din cei 14, iar in al doilea l-a avut contracandidat pe doctor .

Klaus Iohannis a ajuns la Sediul ACL: Sunt foarte optimist. Toate bune pana aici

Klaus Iohannis, a ajuns la sediul ACL. Seful PNL s-a declarat foarte optimist si precizand ca sunt toate bune pana aici, atmosfera in partid fiind foarte buna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )