Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis a votat cu Traian Basescu la alegerile din 2004

B1 B1,
Klaus Iohannis a votat cu Traian Basescu la alegerile din 2004

Klaus Iohannis l-a votat pe Traian Basescu la alegerile prezidentaile din anul 2004, relateaza DCNews. in urma cu cativa ani, Iohannis a recunoscut ca l-a votat la alegerile prezidentiale din 2004, pe Traian. continuă pe B1

Sova: Klaus Iohannis nu mai are sustinerea liberalilor

Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Dan Sova, sustine ca liberalii l-au abandonat pe Klaus Iohannis, de vreme ce nimeni din PNL nu i-a luat apararea atunci cand Crin Antonescu a lansat un atac extrem de dur la.

Udrea: Lupta pentru Cotroceni se da intre mostenitoarea lui Traian Basescu si mostenitorul lui Adrian Nastase

Candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, sustine ca, in urmatoarea perioada, campania electorala va reedita cursa din 2004 dintre Adrian Nastase si Traian Basescu.

Traian Basescu: Nu voi spune daca m-am vazut cu Klaus Iohannis. Nu vreau sa creez un precedent

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV ca dezbaterea privind vizita lui Klaus Iohannis la resedinta este ridicola, afirmand ca nu doreste.

VIDEO Traian Basescu o sustine pe Elena Udrea la presedintie: Are o rezistenta fizica incredibila, e un om pragmatic si extrem de loial. Seamana cu fiica-mea Elena la franchete. Obiectivul meu nu e sa devin premier

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri seara la B1 TV ca o sustine pe Elena Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Basescu a explicat renuntarea lui Cristian Diaconescu la candidatura din partea PMP prin faptul ca acesta ar fi trebuit sa explice in conducerea partidului de ce a votat pentru suspendarea lui Basescu in 2007. Traian Basescu si-a continuat atacurile la ceilalti candidati pentru functia de presedinte si a insistat ca exista printre ei unul care a ascuns lucrurile esentiale din CV, anuntind ca se asteapta ca acesta sa-l dezvaluie singur. Basescu a atacat si trustul Intact si pe Catalin Tolontan - fara sa-l numeasca - pentru faptul ca firmele din grupul detinut de familia Voiculescu ar fi imprumutat bani de la Crescent, fosta firma a Securitatii.

Klaus Iohannis a mintit atunci cand a afirmat ca nu a mai avut discutii cu presedintele Traian Basescu

Klaus Iohannis, ar fi mintit atunci cand a negat ca a mai avut discutii cu presedintele, Traian Basescu, dupa 2008. Jurnalistii de la stiripesurse. ro scriu ca exista informatii, care demonstreaza ca Iohannis.

VIDEO Traian Basescu, despre candidatura Elenei Udrea la presedintie: Categoric o voi sustine in campania electorala. Are o rezistenta fizica incredibila, e un om pragmatic si extrem de loial. Seamana cu fiica-mea Elena la franchete. Obiectivul meu nu e

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri seara la o sustine pe Elena Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Basescu a explicat renuntarea lui Cristian Diaconescu la candidatura din partea PMP prin faptul ca acesta ar fi trebuit sa explice in conducerea partidului de ce a votat pentru suspendarea lui Basescu in 2007.

Ce risca Traian Basescu prin sustinerea Elenei Udrea

Elena Udrea a aratat ca in calitatea sa de presedinte puternic va schimba guvernul PSD si va reusi impreuna cu un prim-ministru dedicat si cu viziune sa duca mai departe reformele importante pentru Romania. Udrea a adaugat insa ca, asa cum si seful statului a spus, acesta nu e interesat de functia de premier. Ea a promis ca PMP se va angaja ca nu va colabora in nici un fel cu PSD cat in fruntea lui se afla Victor Ponta si cere liderilor ACL Klaus Iohannis si Vasile Blaga sa faca acelasi lucru.

L-a invins sau l-a salvat pe Traian Basescu?

Pe mine nu m-a infrant sistemul, mi-a fost teribil de greu, dar nu m-a infrant. Dar exista o realitate: nici eu nu l-am infrant pe el, declara Traian Basescu prin 2009, inainte de turul doi. Fostul presedinte, Emil Constantinescu, se declarase la sfarsitul mandatului invins de sistem. In august 2014, la sfarsitul celui de-al doilea mandat, Traian Basescu alege sa o sustina categoric pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale. Se declara astfel invins de slabiciunea sa pentru o femeie. Aceasta femeie este insusi produsul sistemului pe care l-a detestat, cel putin din vorbe, atat de mult, adaptata insa la vremurile noi.

Udrea a ajuns la Palatul Cotroceni. Va primi binecuvantarea lui Traian Basescu?

Liderul PMP, Elena Udrea, se intalneste cu presedintele Traian Basescu, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre candidatura sa la alegerile prezidentiale, au declarat surse din PMP, pentru adevarul. ro.

Klaus Iohannis: Daca voi castiga alegerile prezidentiale, vom depune motiune de cenzura pentru a da jos Guvernul Ponta

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, intr-un interviu ca daca va castiga alegerile, Alianta Crestin-Liberala va incerca sa creeze o noua majoritare care, printr-o motiune de cenzura, sa dea jos Guvernul Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )