Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis: Daca voi castiga alegerile prezidentiale, vom depune motiune de cenzura pentru a da jos Guvernul Ponta

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Daca voi castiga alegerile prezidentiale, vom depune motiune de cenzura pentru a da jos Guvernul Ponta

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, intr-un interviu ca daca va castiga alegerile, Alianta Crestin-Liberala va incerca sa creeze o noua majoritare care, printr-o motiune de cenzura, sa dea jos Guvernul Ponta. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Daca nu castig prezidentialele, raman co-presedinte al noului PNL si castigam parlamentarele

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a declarat luni seara, la Digi 24, ca, daca nu va castiga competitia din toamna pentru Cotroceni, va ramane co-presedinte al noului PNL, care va castiga alegerile parlamentare din anul 2016.

Iohannis: Daca nu castig prezidentialele, raman copresedinte al noului PNL si castigam parlamentarele

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a declarat, luni seara, ca, daca nu va castiga competitia din toamna pentru Cotroceni, va ramane co-presedinte al noului PNL, .

Elena Udrea, desemnata candidatul PMP la alegerile prezidentiale: Vom castiga presedintia Romaniei (VIDEO)

Elena Udrea a fost desemnata, marti, candidatulPMP la alegerile prezidentiale. Vom putea sa ne prezentam optimisti in fata electoratului. Romania poate aduce acea schimbare in bine. E un moment greu.

Iohannis: Daca nu castig prezidentialele, raman copresedinte al noului PNL si castigam parlamentarele

Iohannis a fost intrebat intr-o emisiune la Digi 24 daca in situatia in care la alegerile prezidentiale nu va fi ales sef al statului va ramane presedinte al PNL.

Iohannis: Daca ajung la Cotroceni, nu voi incheia nici un fel de pact de coabitare cu Ponta

Prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis, garanteaza ca nu va avea nicio colaborare cu Victor Ponta dupa alegerile prezidentiale. El a anuntat ca, daca va ajunge presedintele Romaniei, nu.

Iohannis: Daca ajung presedinte nu voi face pct de coabitare cu Ponta

Klaus Iohannis, prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale, sustine ca nu va avea nicio colaborare cu Victor Ponta dupa alegerile prezidentiale.

FOTO VIDEO Alianta Crestin-Liberala s-a lansat si in Bacau. Prima semnatura pentru Klaus Iohannis a venit de la sefa democrat liberalilor bacauani

Tudorita Lungu si deputatul Ionel Palar, copresedintii Aliantei Crestin-Liberale din judetul Bacau, si-au anuntat joi, la Centrul de Afaceri Georgeta Mircea Cancicov obiectivele pentru alegerile prezidentiale si totodata au semnat pentru candidatul comun al liberalilor si democrat liberalilor, primarul din Sibiu, Klaus Iohannis.

Crin Antonescu: Exclud categoric o candidatura independenta in alegerile prezidentiale

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a exclus categoric, luni seara, la Realitatea TV, posibilitatea de a se inscrie ca independent in cursa pentru Cotroceni, adaugand ca respecta decizia partidului de a-l desemna pe Klaus Iohannis drept candidat al liberalilor.

Primarul PDL al Clujului, Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta.

Klaus Iohannis: Intrarea Elenei Udrea in cursa prezidentiala era un lucru asteptat, in niciun fel o surpriza. Suntem o tara libera

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, afirma ca se astepta la anuntul candidaturii Elenei Udrea si ca, desi prezenta mai multor candidati de centru-dreapta in cursa pentru Presedintie nu e neaparat un lucru bun, pana la urma Romania e o tara libera.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )