Libnet.ro
UNICEF

22:15

Kovesi, detasata la Ministerul Afacerilor Externe

Adevărul Adevărul,
Kovesi, detasata la Ministerul Afacerilor Externe

Fostul procuror general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a fost detasata la Ministerul Afacerilor de Externe, pentru o perioada de trei ani, urmand a ocupa o functie de inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la Bruxelles pe probleme privind reforma justitiei si lupta anticoruptie. continuă pe Adevărul

Kovesi, detasata intr-un post privind politici anticoruptie, la Bruxelles.

Fostul procuror general al Romaniei, Codruta Kovesi, a fost detasta la Ministerul Afacerilor de Externe, pentru o perioada de trei ani, urmand a ocupa o functie de Inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la Bruxelles pe probleme privind reforma justitiei si lupta anticoruptie. Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, marti seara, detasarea la Ministerul Afacerilor de Externe a Laurei Codruta Kovesi, procuror in .

MAE blocheaza rocada din justitie? Kovesi, detasata intr-un post privind politici anticoruptie, la Bruxelles

Fostul procuror general al Romaniei, Codruta Kovesi, a fost detasata la Ministerul Afacerilor de Externe, pentru o perioada de trei ani, urmand a ocupa o functie de inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la.

Kovesi, detasata intr-un post privind politici anticoruptie, la Bruxelles

Fostul procuror general al Romaniei, Codruta Kovesi, a fost detasta la Ministerul Afacerilor de Externe, pentru o perioada de trei ani, urmand a ocupa o functie de Inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la Bruxelles pe probleme privind reforma justitiei si lupta anticoruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )