Libnet.ro
UNICEF

21:15

KOVESI: Votul din PE este unul pentru sistemul de justitie din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KOVESI: Votul din PE este unul pentru sistemul de justitie din Romania

Laura Codruta Kovesi a declarat, astazi, la sosirea la Bucuresti, ca votul din comisiile Parlamentului European este un vot pentru sistemul de justitie din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna: Votul din Parlamentul European pentru Laura Kovesi, nca o palma primita de PSD-ALDE de la partenerii externi

Votul din Comisia LIBE care o plaseaza pe Laura Codruta Kovesi pe primul loc pentru postul de procuror-sef european arata pentru intreaga Europa ca fosta sefa a DNA este un procuror profesionist si, de asemenea, este o palma primita de la partenerii externi de catre PSD-ALDE si de Guvernul care face de ras Romania, a declarat liderul USR, Dan Barna.

TARICEANU,DESPRE VOTUL DIN COMISIA LIBE PENTRU KOVESI: O demonstratie perfecta cum intervine factorul politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat in contextul votului pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi dupa ce a CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european (VIDEO)

Laura Codruta Kovesia declarat, miercuri, dupa ce a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european, ca se bucura foarte mult pentru increderea primita si le-a multumit tuturor.

PMP nu a participat la votul din Consiliul General pentru demiterea viceprimarului Capitalei, Adrian Badulescu: NU participam la jocul de culise din interiorul PSD

Consilierii generali ai Partidului Miscarea Populara nu au participat miercuri la votul pentru demiterea viceprimarului Capitalei Adrian Badulescudin Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMC). Am.

Kovesi, la sosirea in tara: A fost un vot pentru intreg sistemul de justitie din Romania. Sunt alaturi de colegii mei judecatori si procurori

Laura Codruta Kovesi a declarat miercuri, la sosirea in tara dupa audierea in Parlamentul European, ca votul obtinut pentru ocuparea functiei de procuror-sef european reprezinta un vot pentru intreg sistemul de justitie din Romania, si pentru cetatenii care au sustinut lupta impotriva coruptiei. Ea si-a declarat sprijinul pentru protestul procurorilor si judecatorilor.

Laura Codruta Kovesi A CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european

Comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a votat-o, miercuri, pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european. Laura Codruta Kovesi a fost votata cu 26 voturi, in.

Dragnea si Tariceanu, sedinta fulger dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: P.E. ne-a aratat cum se influenteaza votul politic

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit intr-o sedinta fulger, miercuri, dupa ce Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef.

Ludovic Orban, dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: Romania trebuie sa fructifice acest moment(VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat miercuri dupa ce Laura Coduta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru postul de procuror-sef european. Liderul liberal a subliniat ca Romania.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa votul din comisia LIBE: Sunt extrem de bucuroasa si onorata

Laura Codruta Kovesi a acordat primul interviu la revenirea de la Bruxelles unde a fost audiata pentru postul de procuror-sef european. in exclusivitate pentru Europa FM, fosta sefa DNA a spus ca este extrem de bucuroasa si ca le multumeste celor care au sustinut-o. Sunt extrem de bucuroasa si onorata. )Ceea ce a depins de [] .

Kovesi, la intoarcerea in tara dupa succesul de la Bruxelles: A fost un vot pentru sistemul de justitie roman, pentru cetatenii care au sustinut lupta anticoruptie (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi s-a intors miercuri in tara dupa succesul inregistrat la Bruxelles unde a castigat si votul din Comisia CONT si cel din Comisia LIBE in cadrul concursului pentru functia de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )