Libnet.ro
UNICEF

12:30

Kuweitul nu mai are bani sa plateasca salariile bugetare dupa octombrie. Moment de cotitura pentru statele din Golf, care isi vad prosperitatea pusa in pericol, in ciuda rezervelor uriase de petrol

B1 B1,
Kuweitul nu mai are bani sa plateasca salariile bugetare dupa octombrie. Moment de cotitura pentru statele din Golf, care isi vad prosperitatea pusa in pericol, in ciuda rezervelor uriase de petrol

Kuweit are lichiditati in valoare de 6,6 miliarde de dolari in Trezoreria sa si nu dispune de suficienti banipentru a plati salariile din sectorul public dupa luna octombrie 2020, a fost avertismentul lui. continuă pe B1

Cati bani mai are de recuperat Romania de la prietenii lui Ceausescu

Romania mai are de recuperat 658,5 milioane dolari, reprezentand creante din activitatea de export derulata inainte de 31 decembrie 1989, de pe vremea lui Ceausescu. Suma face referire la finalul anului 2019. Fata de nivelul de la finalul anului 2018, este mai mica cu 57,6 milioane dolari. Pe langa creantele in dolari, Romania mai are de incasat 1,556 miliarde ruble transferabile de la Cuba in 2018 era vorba de 1,522 miliarde).

Germania si Franta vor ca OMS sa primeasca mai multi bani si mai multa putere

Germania si Franta vor ca Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) sa primeasca mai multi bani si mai multa putere, in cadrul masurilor de reforma ale organizatiei, dupa ce pandemia de Covid-19 a scos in evidenta lacunele financiare si legale ale agentiei ONU.

Cum vor Franta si Germania sa reformeze OMS: Mai multi bani si mai multa putere pentru agentia ONU

Germania si Franta vor sa acorde mai multi bani si putere Organizatiei Mondiale a Sanatatii dupa ce pandemia de COVID-19 a subliniat problemele financiare si slabiciunile legale ale agentiei ONU, arata un document intern consultat de Reuters.

Business report: Majorarea pensiilor deschide cutia Pandorei. Cum e in alte tari cu redeschiderea scolilor. Angajatii inchid barurile si restaurantele si ies pe strada. BNR mai are spatiu de manevra, dar Finantele nu.

Majorarea pensiilor deschide cutia Pandorei * Ce ne spun datele PIB de pe S12020: se vede ca economia isi revine. BNR mai are spatiu de manevra, dar Finantele nu * Care sunt romanii cei mai chivernisiti: topul judetelor dupa economisire * Restrictii si impozite mari la vanzarea anumitor terenuri agricole, aplicabile din octombrie * Atentie la dobanzi! Cat ne costa imprumuturile luate si ce perspective avem * Ce masuri iau unele state europene pentru redeschiderea scolilor * Autostrada de Centura Bucuresti Nord: Chinezi, greci, italieni si alti turci contesta licitatia pentru lotul 3, castigata de turcii de la Nurol * Premiera - Angajatii inchid barurile si restaurantele si ies pe strada.

Tanara suspecta de COVID, ridicata direct de pe plaja de la Eforie Nord. Femeia a sunat la 112 si a anuntat ca nu mai are gust si miros (VIDEO)

O tanara suspecta de COVID a fost luata direct de pe plaja de la Eforie Nord, dupa ce a sunat la 112 si a anuntat ca nu mai are gust si miros. Desi se simtea rau, femeia nu a vrut sa isi rateze vacanta.

O femeie din Cluj nu mai are voie sa posteze pe Facebook poze cu fiicele ei fara acordul fostului sot - decizie a instantei

O femeie din Cluj nu mai are voie sa posteze pe Instagram sau pe Facebook fotografii cu cele doua fiice ale sale fara acordul fostului sot. Instanta i-a dat castig de cauza tatalui, suparat ca fosta sotie si actualul ei iubit posteaza fotografii si filmulete cu fetele.

Cati bani mai are de recuperat Romania de la prietenii lui Ceausescu

Tarile prietene ale lui Nicolae Ceausescu inca mai au datorii uriase catre Romania, in contul exporturilor derulate de tara noastra inainte de 31 decembrie 1989 in state precum Libia, Coreea de Nord,.

Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani decat Andreea Esca

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai bine platite vedete din Romania atunci cand apare la televizor. Cunoscuta prezentatoare TV incasa la un momendat chiar si 50000 de euro pe luna. Mihaela Radulescu a avut cel mai mare salariu din TV. Lua mult mai multi bani chiar decat Andreea Esca Mihaela Radulescu este o prezenta .

Mai revine Ellen DeGeneres pe ecran dupa scandalul cu angajatii? Iata ce se intampla!

Scandal de proportii in echipa unuia dintre cele mai urmarite talk show-uri din America, cel prezentat de Ellen DeGeneres. Ce se va intampla cu indragita emisiune? .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )