Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cu ce l-a santajat Elena pe Nicolae Ceausescu pana in ultima clipa a vietii lor. Fostul dictator se temea in fiecare zi

Playtech Playtech,
Cu ce l-a santajat Elena pe Nicolae Ceausescu pana in ultima clipa a vietii lor. Fostul dictator se temea in fiecare zi

Cei care au stat in preajma sotilor Ceausescu marturisesc ca Elena ar fi fost mult mai dura decat fostul dictator. Aceasta l-ar fi santajat de mai multe ori in public. Nimeni nu a aflat insa secretul celor doi, astfel ca de-a lungul timpului au aparut doar speculatii cu privire la acest subiect. Elena l-a santajat . continuă pe Playtech

Ce a facut Nicolae Ceausescu in ultima zi din viata. S-a spus ca cineva a incercat sa-l otraveasca. Care e adevarul

Nicolae Ceausescu a fost executat, alaturi de sotia Elena, pe 25 decembrie. Ce a facut dictatorul in ultima zi de viata? S-a spus ca cineva a incercat sa il otraveasca, dar care este adevarul? Nicolae Ceausescu, ultima zi de viata. Ce a facut? 22 decembrie 1989. Printr-un decret al Consiliului Frontului Salvarii Nationale CFSN), semnat .

Pe patul de spital, Tamara Buciuceanu a sperat pana in ultima clipa la o minune. Sper ca in doua zile sa fiu acasa!

Tamara Buciuceanu a murit. Actorul Virgil Ogasanu, in varsta de 79 de ani, a dezvaluit care a fost ultima conversatie pe care a avut-o cu regretata actrita Tamara Buciuceanu-Botez, pe cand se afla inca.

Securitatea si Armata, aproape de colaps, din cauza lui Nicolae Ceausescu. Ziua in care i s-a decis soarta liderului comunist

Securitatea si Armata au fost foarte aproape de un colaps, din cauza lui Nicolae Ceausescu. Eliminarea cuplului de dictatori a fost decisa de catre noua putere care se instaura, la Bucuresti, chiar in ajunul Craciunului. Initiativa i-ar fi apartinut lui Silviu Brucan, fiind sustinut si de catre Gelu Voican Voiculescu. Securitatea si Armata, aproape de .

Boala rusinoasa de care suferea Nicolae Ceausescu

S-a aflat de ce boala rusinoasa suferea Nicolae Ceausescu! Cel ce avea sa conduca destinele romanilor pentru zeci de ani se pare ca era adeptul partidelor de sex cu persoane necunoscute, iar acest lucru i-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )