Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce l-a ucis pe Otto Warmbier, studentul american eliberat recent de Coreea de Nord. Toti sunt in stare de soc!

Antena3 Antena3,
Ce l-a ucis pe Otto Warmbier, studentul american eliberat recent de Coreea de Nord. Toti sunt in stare de soc!

Moartea misterioasa a lui Otto Warmbier, studentul american eliberat recent de regimul de la Phenian, i-a intrigat pe expertii medicali din SUA care au facut tot posibilul sa afle ce s-a intamplat cu. continuă pe Antena3

Studentul american eliberat recent din inchisoare din Coreea de Nord a murit

Studentul american Otto Warmbier care s-a intors recent din detentia nord-coreeana in stare de coma a murit, a anuntat luni familia sa, potrivit agentiilor internationale de presa .

Studentul american eliberat din Coreea de Nord, dupa ce a stat 15 luni in detentie, a murit, la scurt timp dupa ce a fost adus in Statele Unite. El era in coma

Studentul american Otto Warmbier, eliberat din Coreea de Nord in 13 iunie si transportat in Statele Unite in coma a murit, luni, potrivit familiei.

Studentul american eliberat dupa ce a fost tinut in detentie un an si jumatate in Corea de Nord a murit

Studentul american Otto Warmbier, care saptamana trecuta a fost eliberat dupa ce a fost tinut in detentie un an si jumatate in Corea de Nord, a murit la spital, a anuntat, luni, familia acestuia, potrivit BBC.

Studentul american repatriat in stare de coma din Coreea de Nord a decedat

Otto Warmbier, studentul din Statele Unite, care a fost tinut captiv in Coreea de Nord timp de 17 luni si repatriat in SUA in stare de coma saptamana trecuta, a decedat luni, anunta AFP care citeaza surse din familia studentului. Tatal studentului american a declarat joi ca nu exista nicio scuza pentru modul in care Phenianul l-a tratat pe fiul sau, Otto Warmbier, care a suferit leziuni neurologice, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )