Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lady Gaga, acoperita de voma la SXSW 2014! Vezi aici momentul care a oripilat spectatorii + afla cand isi va lansa artista noul videoclip!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga, acoperita de voma la SXSW 2014! Vezi aici momentul care a oripilat spectatorii + afla cand isi va lansa artista noul videoclip!

Oare tinutele excentrice nu mai sunt de ajuns pentru Lady Gaga? Cantareata americana a socat audienta de la show-ul sau. continuă pe Devorator Monden

Coldplay la SXSW 2014. Vezi aici show-ul integral sustinut de britanici la care au interpretat 4 noi trackuri de pe albumul Ghost Stories!

11 martie, Austin, Moody Theatre, South by Southwest. Formatia britanica Coldplay a sustinut primul sau concert in US din ultimele.

VIDEO! Lady Gaga, plina de voma pe scena!

Lady Gaga nu mai stie ce sa faca ca sa oiasa in evidenta, iar ultima prestatie publica a ei straneste valuri in mass-media dupa ce Gaga a fost acoperita de voma in timp ce canta piesa Swine. Cea responsabila de gestul scarbos este Millie, o artista care este specializata in a vomita live pe scena.

Ce tinute WOW ar putea purta Lady Gaga atunci cand va canta in spatiu!

Dupa ce, la sfarsitul anului trecut, Lady Gaga a dezvaluit ca va deveni primul artist din lume care urmeaza sa cante in spatiu, in anul 2015, pe o naveta Virgin Galactic, presa internationala a inceput deja sa se gandeasca intens la tinutele pe care Mama Monstru le-ar putea purta cu aceasta ocazie speciala.

Concert teribil Lady Gaga: Cantareata o lasa pe o tanara sa vomite lapte colorat pe ea (VIDEO)

Lady Gaga nu conteneste sa socheze cu aparitiile bizare in concertele ei. in cel mai recent recital al ei, artista nu mai purtat vreo tinuta extravaganta, ci a apelat la o tanara cunoscuta pentru ca.

Fundatia de caritate a cantaretei Lady Gaga a cheltuit mai mult decat a donat

Fundatia de caritate a cantaretei Lady Gaga, condusa de mama artistei, Cynthia Germanotta, a avut mai multe cheltuieli organizatorice decat donatii, potrivit unui raport fiscal.

Muneca lanseaza primul videoclip cu efecte 3D, la single-ul Plange inima! Vezi aici cum arata!

Singura cantareata din Romania care apare la toate evenimentele publice cu fata acoperita de diferite masti, Muneca, isi lanseaza primul.

HOT! Jessie J isi incanta fanii cu cea mai sexy fotografie ever! Vezi aici cum arata!

Si-a cucerit publicul mizand pe voce, hituri si concerte de cea mai buna calitate, fara a apela la o sexualizare.

Banksy, inspiratia lui Justin Bieber pentru ultimul sau tatuaj! Vezi aici cum arata noul desen de pe corpul artistului canadian!

Another day, another tattoo! Banksy, unul dintre cei mai celebri artisti stradali, reprezinta sursa de inspiratie a lui Justin Bieber.

HOT! Rita Ora prezinta primele imagini video din clipul piesei I Will Never Let You Down! Vezi aici un making of!

Frumoasa cantareata britanica revine pentru a ne incanta auzul cu muzica sa. Rita Ora va lansa ca prim single oficial.

HOT! Calvin Harris lanseaza noul single Summer! Vezi aici cum suna!

Dupa ce ne-a oferit mai multe preview-uri si a dezvaluit coperta oficiala a noului sau single, DJ-ul si producatorul britanic.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )