Libnet.ro
UNICEF

23:15

Lady Gaga, aparitie extrem de bizara in Berlin: Cantareata a purtat o masca gigant din blana (FOTO)

B1 B1,
Lady Gaga, aparitie extrem de bizara in Berlin: Cantareata a purtat o masca gigant din blana (FOTO)

Se pare ca Lady Gaga isi doreste un rol in urmatorul film Star Wars. Cantareata a purtat o tinuta bizara, joi, in Berlin, avand o masca-palarie gigant, acoperita cu blana. Accesoriul neobisnuit. continuă pe B1

Lady Gaga nu va mai lansa Venus ca single oficial! Vezi aici ce piesa ii va lua locul!

Trackul Venus a fost confirmat acum cateva saptamani ca fiind cel de-al doilea single extras de pe albumul ARTPOP. Single-ul urma sa fie lansat pe 25 octombrie, Lady Gaga filmand la sfarsitul lunii septembrie si clipul piesei care, conform declaratiilor sale, este primul videoclip din trilogia ARTPOP. Insa totul a fost dat peste cap la .

HOT! Lady Gaga a dezvaluit un fragment din versiunea de studio a piesei ARTPOP!

Se pare ca Gaga nu mai are rabdare pana pe 11 noiembrie cand isi va lansa albumul ARTPOP, altfel nu ne explicam cum de in ultima perioada suntem invadati de noi piese! Acum cateva ore excentrica artista a postat online un fragment dintr-o noua piesa, ARTPOP, aceasta fiind cea care da titlul albumului. Noul track .

HOT! Lady Gaga a lansat piesa Do What U Want feat. R. Kelly!

Do What U Want este primul single promotional extras de pe albumul ARTPOP si cea de-a treia piesa dezvaluita in versiune full dupa single-ul Applause si piesa Aura. Produsa de DJ White Shadow, acelasi care s-a ocupat si de Applause, noul single al lui Gaga este o colaborare cu celebrul rapper R. Kelly, aceasta fiind .

HOT! Piesa Swine a lui Lady Gaga a scapat pe internet! Asculta aici versiunea de studio!

Trackul, inclus pe viitorul album al artistei, ARTPOP, a fost interpretat live in premiera pe 1 septembrie in cadrul iTunes Festival din Londra. Dupa ce in urma cu cateva zile a fost dezvaluit trackul confirmat intre timp ca fiind single oficial Do What U Want feat. Kelly, acum a venit si randul piesei Swine .

Anda Adam, in sfarsit, sosia lui Lady Gaga

Acuzata in urma cu ceva timp ca o imita pe Lady Gaga prin costumatiile de scena si nu numai, Anda Adam a avut ieri ocazia sa se imbrace si sa cante ca marea artista, oficial, in cadrul show-ului Te cunosc de undeva.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )