Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lady Gaga are un nou iubit! Nu, nu este Bradley Cooper

B1 B1,
Lady Gaga are un nou iubit! Nu, nu este Bradley Cooper

Lady Gaga a fost surprinsa la un restaurant din Studio City, Los Angeles, in momente dragastoase alaturi de Dan Horton, un inginer de sunet in varsta de 37 de ani. continuă pe B1

Caru cu vedete: Bianca Dragusanu a fost ceruta in casatorie de Alex Bodi; Lady Gaga are un nou iubit Si nu e Bradley Cooper! Cum au fost surprinsi cei doi

Bianca Dragusanu a fost ceruta in casatorie de Alex Bodi. Pe Instagramul sau, Bianca Dragusanu a etalat superbul inel de logodna, iar bijuteria nu pare deloc una ieftina. Vecinii ii pun la punct pe Harry si Meghan Markle: Nici in preajma Reginei nu ni s-a spus sa ne comportam asa. Ducii de Sussex s-au mutat, de cateva luni, la Frogmore, iar vecinii.

Lady Gaga are un nou iubit. Ce se intampla cu Bradley Cooper

Lady Gaga pare ca si-a refacut viata dupa despartirea de fostul logodnic, Christian Carino, insa cel in bratele caruia a fost surprinsa celebra artista nu e Bradley Cooper, ci un alt barbat! Iata aici detaliile! .

Lady Gaga, o noua idila: cine e barbatul cu care a fost fotografiata sarutandu-se

Cantareata si actrita Lady Gaga 33 de ani) a fost fotografiata sarutandu-se cu un barbat care a fost identificat apoi drept un colaborator al ei.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )