Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lady Gaga, o noua idila: cine e barbatul cu care a fost fotografiata sarutandu-se

Adevărul Adevărul,
Lady Gaga, o noua idila: cine e barbatul cu care a fost fotografiata sarutandu-se

Cantareata si actrita Lady Gaga 33 de ani) a fost fotografiata sarutandu-se cu un barbat care a fost identificat apoi drept un colaborator al ei. continuă pe Adevărul

Lady Gaga are un nou iubit. Ce se intampla cu Bradley Cooper

Lady Gaga pare ca si-a refacut viata dupa despartirea de fostul logodnic, Christian Carino, insa cel in bratele caruia a fost surprinsa celebra artista nu e Bradley Cooper, ci un alt barbat! Iata aici detaliile! .

Caru cu vedete: Bianca Dragusanu a fost ceruta in casatorie de Alex Bodi; Lady Gaga are un nou iubit Si nu e Bradley Cooper! Cum au fost surprinsi cei doi

Bianca Dragusanu a fost ceruta in casatorie de Alex Bodi. Pe Instagramul sau, Bianca Dragusanu a etalat superbul inel de logodna, iar bijuteria nu pare deloc una ieftina. Vecinii ii pun la punct pe Harry si Meghan Markle: Nici in preajma Reginei nu ni s-a spus sa ne comportam asa. Ducii de Sussex s-au mutat, de cateva luni, la Frogmore, iar vecinii.

Romania - a noua tara europeana in care HORNBACH s-a extins prin online

Interviu cu Radu Oniga, Head of E-Business HORNBACH Romania) Reporter: Cand ati inceput sa vindeti online si cum evolueaza acest tip de comert de la un an la altul? Radu Oniga: Magazinul online HORNBACH Romania a fost lansat in ianuarie 2018, cu aproximativ 27. 000 de produse disponibile pentru comanda online. Romania a devenit, astfel, cea de-a noua tara europeana in care HORNBACH s-a extins si prin intermediul online-ului, dupa Germania, Austria, Luxemburg, Elvetia, Olanda, Cehia, Slovacia si Suedia.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )