Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lansarea iPhone 8 e mai aproape decat credeam

Playtech Playtech,
Lansarea iPhone 8 e mai aproape decat credeam

Indiferent cat de mari vor fi vanzarile pentru viitorul iPhone, lansarea iPhone 8 a fost subiectul multor speculatii in ultimele saptamani. Se pare insa ca nu mai avem mult de asteptat. Cei de la Apple au devenit foarte ineficienti in a ascunde detaliile aferente urmatorului iPhone. Din acest motiv, ce gasiti pe internet cu doar []. continuă pe Playtech

Coreea de Nord vrea sa atraga turisti straini pentru ca este mai sigur decat o plimbare de seara in Londra

Coreea de Nord vrea sa atraga turisti straini carora le promite ca vor descoperi una dintre cele mai putin exploatate turistic tari din lume, unde este mai sigur decat o plimbare de seara in Londra, informeaza Reuters.

Prima condamnare pentru violentele de la summitul G20 din Hamburg: un olandez de 21 de ani a primit 2 ani si 7 luni de inchisoare, mai mult decat cerusera procurorii

Primul manifestant judecat in Germania pentru violente in marja summitului G20 din Hamburg, la inceputul lui iulie, a fost condamnat luni la doi ani si sapte luni de inchisoare, mai mult decat cereau procurorii, scrie AFP.

STUDIU Impozitarea progresiva este mai avantajoasa decat cota unica. Cati bani le raman romanilor in buzunare dupa plata taxelor

Un studiu realizat de faimosul institut economic Molinari, din Bruxelles, arata ca statele in care este aplicata o cota unica de impozitare taxeaza angajatii, in medie, mai mult decat cele care aplica un impozit progresiv. in Romania, unul din putinele state care mai aplica o cota unica, statul ia prin taxe peste 46% din salariu unui angajat.

VIDEO Surpriza la Gradina Zoologica. Primul zimbru nascut in captivitate, mai devreme decat era asteptat

Romarta este primul zimbru nascut in captivitate la Gradina Zoologica din Hunedoara. Parintii sai au fost adusi anul trecut la parcul zoologic si au reusit sa ii dea nastere mai devreme decat se asteptau ingrijitorii de la Zoo.

Agricultorii inregistreaza productii istorice, dar profitul este mult mai mic decat in alti ani

Dupa un an agricol foarte bun, la capitolul productie, fermierii incep sa traga linie si constata ca rezultatele nu sunt deloc multumitoare. Degeaba au recolta mai bogata, mai multe cereale in hambare, pentru ca la final vor ramane cu profit mai mic decat in alti ani. Calitatea produselor si suprasaturarea pietei trag preturile in jos, spun agricultorii.

Performanta mai buna decat a indicelui energetic, pentru cotatia Nuclearelectrica

Cotatia actiunilor producatorului de energie electrica Nuclearelectrica SNN) a marcat o evolutie spectaculoasa de la inceputul anului, inregistrand o rentabilitate de 50% calculata pe baza preturilor de inchidere din perioada 3 ianuarie - 25 august) de aproape trei ori mai mare fata de randamentul indicelui BET, care a crescut, in aceeasi perioada, cu 16,95%.

VIDEO Satul mai mare decat Bucurestiul si cu hotarele prin nori

Cel mai mare sat din Romania are vatra asezata la altitudinea de 1. 000 de metri, dar hotarele lui ajung si pe varfuri inalte de peste 2. 200 de metri. De curand, locuitorilor satului cu o suprafata de peste 310 de km patrati le-a fost inchinat si un film.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )