Libnet.ro
UNICEF

14:00

Va fi lansata cea mai lunga linie feroviara rapida din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Va fi lansata cea mai lunga linie feroviara rapida din lume

Chinezii vor putea opta in curand sa calatoreasca pe cea mai lunga ruta feroviara de tren rapid din lume sau cu un avion superjumbo Airbus A380, pe ruta Beijing-Guangzhou, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai lunga linie feroviara rapida din lume va concura A380 intre Beijing si Guangzhou.

Chinezii vor putea opta in curand sa calatoreasca pe cea mai lunga ruta feroviara de tren rapid din lume sau cu un avion superjumbo Airbus A380, pe ruta Beijing-Guangzhou, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax. O linie ferata cu o lungime de 2. 298 de kilometri, intre capitala Chinei si Guangzhou, din sudul tarii, va fi inaugurata pe 26 decembrie, distanta urmand sa fie parcursa in numai 8 ore. Initial, trenurile vor circula cu o viteza de 300 de kilometri pe ora, a anuntat Ministerul Cailor .

China inagureaza cea mai lunga linie de trenuri de mare viteza. Cei 2.300 km dintre capitala si Guangzhou vor fi parcursi in opt ore

China inaugureaza la final de decembrie linia de mare viteza dintre Beijing si Guangzhou Canton), trenurile urmand sa parcurga cei 2. 300 km in doar opt ore, in loc de 20 in prezent. China oprise lucrarile la imensa retea de trenuri de mare viteza dupa un accident care a facut 40 de morti in 2011, insa acum a reluat in forta proiectele, iar companiile aeriene interne au acum concurenta serioasa. Dezavantajati vor fi insa oamenii cu venituri mici, deoarece multe trenuri regionale cu preturi mult mai mici vor fi scoase din circulatie.

Romanul cu cea mai buna idee de afacere din Europa

Avem, ca natie si ca indivizi, o lista lunga si stufoasa de defecte. Avem insa si calitati pe care, daca stim sa le punem in valoare, putem sa le transformam in adevarate mine de aur. Drumul e lung si.

Business report: Fratia bancherilor care decide soarta lumii. Experimentul scapat de sub control; Daca nu tinem inflatia sub 5%, vom avea dobanzi real pozitive peste 2-3 ani; Imigrantii din Romania trimit acasa bani mai multi decat cei din Polonia, Ungari

Noi imagini impresionante cu cea mai lunga autostrada suspendata din Romania. Lucrarile la viaductul de la Aciliu, parte a tronsonului de autostrada Sibiu - Orastie, au mai avansat si in luna decembrie. Agro-dolarul se pregateste sa ia locul petro-dolarului, iar viitoarele mari-puteri vor aparea de unde nu te astepti. Petro-dolarul a fost cea mai importanta moneda de schimb a lumii in ultimii 40 de ani.

Crin Antonescu, la primirea mandatului de senator: Acest mandat imi provoaca cea mai mare satisfactie. Partidele din USL vor merge impreuna la consultarile cu presedintele Basescu

LiderulUSLCrin Antonescu a declarat, vineri, la Teleorman, la preluarea mandatului de senator, ca la cele trei partide din alianta vor merge impreuna la consultarile cu presedintele Traian Basescu. in.

Romanul Fifty Shades of Gray este cea mai bine vanduta carte din 2012 pe site-ul Amazon

Cartea Fifty Shades of Gray, roman erotic scris de E. James, este cea mai bine vanduta carte din 2012 pe site-ul Amazon, urmata de Gone Girl, de Gillian Flynn, a informat vineri distribuitorul.

Oglinda, oglinjoara cine-i cea mai colorata vedeta din tara?

Oglinda, oglinjoara cine-i cea mai colorata vedeta din tara? O cantareata cunoscuta de la noi s-a fotografiat langa un om de zapada gonflabil asezat in curtea casei sale, imbracata intr-o tinuta in culori extrem de tipatoare. Cine sa fie oare? Continue reading .

Antonescu a primit certificatul de senator: Acest mandat este cel care imi provoaca cea mai ...

Presedintele Senatului, Crin Antonescu a primit, vineri, certificatul de senator, in cadrul unei ceremonii organizate in orasul Alexandria, Teleorman. Primesc aceasta distinctie pentru a sasea oara in viata mea si a doua oara in Teleorman . Acest mandat este cel care imi provoaca cea mai mare satisfactie si cea mai mare responasbilitate, a declarat Antonescu. Am convingerea ca vom face tot ceea ce am spus in Teleorman si in Romania, a conchis presedintele Senatului.

Cea mai scazuta temperatura din iarna aceasta: Minus 31 de grade la intorsura Buzaului

Vineri dimineata, in judetul Covasna, la intorsura Buzaului, s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura atmosferica din acest sezon hibernal: minus 31 de grade Celsius. Observatorii de la Statia.

Gazprom este cea mai profitabila companie energetica in acest an

Gazprom va fi, in 2012, cea mai profitabila companie din sectorul energiei si va devansa Exxon Mobil, analistii anticipand un profit de 37,9 miliarde de dolari. Dar actiunile grupului au scazut in acest an cu 18% intrucat compania foloseste capitalul pentru finantarea unor investitii masive.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )