Libnet.ro
UNICEF

22:45

Larisa rupe tacerea despre divortul de fostul ei sot. Ce probleme grave au copiii, de fapt

Playtech Playtech,
Larisa rupe tacerea despre divortul de fostul ei sot. Ce probleme grave au copiii, de fapt

Alin Oprea si sotia sa, Larisa Uta, s-au intalnit la inceputul acestei saptamani la tribunal, unde au avut prima infatisare in procesul de divort, care are mari sanse sa se termine in luna aprilie, atunci cand e fixat cel de-al doilea termen. Femeia a facut declaratii acide despre separea cu scandal dintre ea si tatal . continuă pe Playtech

Monica Pop rupe tacerea despre obligativitatea vaccinarii anti-Covid-19: Am primit amenintari cu moartea

Medicul oftalmolog, Monica Pop, a vorbit in cursul serii de duminica despre probabilitatea ca legea obligatorie a vaccinarii sa fie aplicata si in Romania. Fostul manager al Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti si-a expus vehement dezacordul cu privire la acest subiect, aducand critici dure la adresa autoritatilor. Vaccinarea ar putea deveni obligatorie Dupa aparitia informatiei .

Alexandru Rafila rupe tacerea despre moartea asistentei de la Marius Nasta dupa vaccinarea anti-Covid-19. Motivul tragediei

Nora asistentei de la la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, care s-a stins la o saptamana dupa ce a primit rapelul pentru vaccinul anti-Covid-19, povesteste ce s-a intamplat in realitate. Medicul Alexandru Rafila i-a explicat acesteia ce se petrece in organismul persoanelor care se vaccineaza daca sunt infectate cu Covid-19. Asistenta avea Covid-19 in momentul .

Smiley si Pepe, consumatori de droguri? Un interlop rupe tacerea si spulbera tot ce stiai despre artisti

Interlopul Boncu a aruncat bomba si a povestit cum i-ar fi preparat cocaina la bong lui Smiley. Toata intamplarea ar fi avut loc intr-un club din Capitala, conform declaratiilor socante facute de interlopul Lucian Boncu, din 23-24 iulie 2019. Potrivit pressalert. ro, DIICOT a instalat o camera in apartamentul din Giroc al interlopului Lucian Boncu. Interlopul .

Georgiana Lupu rupe tacerea. A pus ochii pe doi concurenti de la Survivor Romania 2021

Georgiana Lupu a revenit in 13 februarie in Romania din Republica Dominicana, acolo unde se poarta lupta pentru supravietuire numita Survivor. Faimoasa a facut primele declaratii direct din aeroport dupa intoarcerea in tara. Mi-a placut de doi concurenti, dar nu pot sa dau nume. Survivor Romania 2021. Georgiana Lupu, declaratii la cald despre lupta din .

Sotul femeii prabusite de la etajul sase rupe tacerea: Pompierii erau langa mine si ea era sus. Priveau cum sta acolo si tipa

Sotul femeii ramase prizoniera in locuinta cuprinsa de flacari si-a gasit puterea sa descrie ultimele clipe de viata ale sotiei sale. Inspaimantata de cosmarul prin care trecea si inconjurata de foc, femeia a ales singura cale din care ar fi putut scapa cu viata, aceea de a se arunca de la balcon. La 24 de .

Oana Roman, reactie surpriza despre divortul de Marius Elisei. Si barbatul a fost prezent

Gata. S-a intamplat. Oana Roman si Marius Elisei au divortat, pe cale amiabila la notar. Chiar daca fanii au crezut ca problemele dintre cei doi se vor rezolva, iata ca fiica fostului premier ar Romaniei Petre Roman si tatal fetitei sale s-au separat din punct de vedere legal. Care au fost primele declaratii ale celor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )