Libnet.ro
UNICEF

01:05

Larvik - HCM Baia Mare 27-22, in Liga Campionilor la handbal feminin. HCM Roman s-a calificat in optimile Cupei EHF

Adevărul Adevărul,
Larvik - HCM Baia Mare 27-22, in Liga Campionilor la handbal feminin. HCM Roman s-a calificat in optimile Cupei EHF

HCM Baia Mare a pierdut, sambata, in Norvegia, 22-27 12-12). Trupa lui Aurelian Rosca se califica in Runda Principala a Ligii Campionilor, insa intra in faza a doua fara niciun punct. continuă pe Adevărul

Derby de Liga Campionilor: CSM Bucuresti si HCM Baia Mare, un meci fabulos in liga nationala de handbal

Dupa 12 etape in care au mers bara la bara, castigand toate partidele, cele doua reprezentante ale Romaniei in acest sezon de Liga Campionilor s-au intalnit in campionat.

CSM Bucuresti - IK Savehof 27-22, in Liga Campionilor. Romancele au terminat Grupa D pe pozitia secunda

CSM Bucuresti a invins formatia suedeza IK Savehof cu scorul de 27-22 13-9), in Sala Polivalenta din Capitala, in ultimul meci din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin.

VIDEO Un director de liceu din Baia Mare a demisionat dupa ce a fost umilit de primarul Catalin Chereches de fata cu elevii

Directorul Colegiului National Gheorghe Sincai din Baia Mare, Cristian Heuberger, si directorul adjunct, Marina Lici, si-au depus demisia recent, dupa ce au fost umiliti in fata elevilor de catre primarul Catalin Chereches. Motivul a fost refuzul elevilor de a accepta uniforma, moment in care primarul a intervenit si a participat la o intalnire a elevilor cu conducerea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )