Libnet.ro
UNICEF

22:30

Las Fierbinti, la Antena 1! Telespectatorii n-au putut crede asa ceva

B1 B1,
Las Fierbinti, la Antena 1! Telespectatorii n-au putut crede asa ceva

Antena 1pregateste lansarea propriului serial de comedie, ceva in genul productiei Las Fierbinti, de la Pro TV. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga. continuă pe B1

Cum arata fiul lui Giani din Las Fierbinti. Putini stiau ca vedeta PRO TV are copil. Este extrem de frumos

Costi Dita si Oana Raluca formeaza o familie de multi ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea cand erau foarte tineri si s-au indragostit iremediabil. Unul din cei mai iubiti actori din Las Fierbinti a tinut mereu o distanta cosiderabila intre fani si viata lui privata, asa ca putini stiu cum arata persoanele pe care .

Cum s-au filmat Giani si Dorel din Las Fierbinti, in pauza de la filmari. Regele combinatiilor!

Noul sezon al serialului de la Pro TV a fost asteptat cu sufletul la gura de catre fani. De aceea, Giani si Dorel din Las Fierbinti s-au filmat chiar in plina actiune, desi erau in pauza de la filmari. Cei doi actori au acelasi umor cu care au obisnuit pe toata lumea si din acest .

FOTO Need for Speed la Compania de Drumuri. Cum au ajuns pe site-ul CNAIR sute de documente cu linkuri catre continut piratat: jocuri video, Las Fierbinti, manele cu Nicolae Guta sau filme indiene

Pe site-ul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania CNAIR) pana de curand exista un document tip PDF cu un link catre un torrent cu popularul joc video Need For Speed. Nu a fost singurul de acest gen. HotNews. ro a descoperit peste 300 de documente tip . pdf care redirectionau catre site-uri cu torrente cu continut piratat: de la jocuri video si programe software, la filme indiene, manele cu Nicolae Guta sau seriale precum Las Fierbinti. Cum au ajuns toate aceste documente sa fie gazduite de un site al statului roman? Vezi in articol explicatia reprezentantilor CNAIR.

TRAGEDIE iN SHOWBIZ! Fanii Las Fierbinti, iN DOLIU! Detalii soc despre uciderea actritei de la Pro TV

O crima cumplita a indoliat fanii serialului Las Fierbinti in anul 2018. Anastasia Cecati 31 de ani) care a jucat un rol de nimfa in celebrul serial unde a aparut langa Giani si Bobita, a fost ucisa cu.

Cum au ajuns Las Fierbinti, Nicolae Guta si jocuri piratate pe site-ul CNAIR

Nu stiu ce crezi tu ca fac bugetarii de la CNAIR cand sunt la serviciu, dar dupa imaginile afisate pe site ai putea crede, pe buna dreptate, ca se tin de manele, jocuri video si Las.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )