Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laura Cosoi este din nou insarcinata: cum a facut anuntul

Adevărul Adevărul,
Laura Cosoi este din nou insarcinata: cum a facut anuntul

Actrita Laura Cosoi 38 de ani) a anuntat ca este insarcinata pentru a doua oara. Ea este casatorita cu afaceristul Cosmin Curticapean 43 de ani) alaturi de care are o fetita de aproape doi ani. continuă pe Adevărul

Laura Cosoi este insarcinata. A anuntat si ce va fi, baietel sau fetita

Laura Cosoi a anuntat chiar de 8 Martie ca este insarcinata pentru a doua oara. Actrita a dezvaluit si ce poarta in pantece. Rita va avea o sora sau un frate? Laura Cosoi este insarcinata pentru a doua oara Laura Cosoi a dat vestea cea mare, printr-un mesaj si doua fotografii postate pe Instagram. Actrita .

Laura Cosoi, mama pentru a doua oara! Actrita a primit cel mai frumos cadou de 8 martie (FOTO)

Laura Cosoi este in culmea fericirii. Celebra vedeta urmeaza sa fie mama pentru a doua oara. Chiar ea a facut anuntul, in urma cu putin timp, pe pagina personala de Facebook. Laura a povestit in.

Nivelul de poluare din judetul Ilfov a atins din nou cote ingrijoratoare, sambata seara, langa groapa de gunoi de la Vidra

Nivelul de poluare a atins din nou cote ingrijoratoare in judetul Ilfov, langa groapa de gunoi de la Vidra. Daca B1. RO indica initial ca limitele au fost depasite in noaptea de vineri spre sambata,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )